Samsung Galaxy S4 Active I9295

 

Rezistenta sporita
Galaxy S4 Active este un telefon rezistent la orice activitate ai intreprinde. Acum nu va trebui sa iti mai faci griji cand folosesti telefonul pe plaja sau intr-un traseu montan.
Galaxy S4 Active

Optiuni inteligente

Fiind din familia lui Galaxy S4, terminalul vine cu optiuni precum Smart Scroll, Air View Gesture dar in acelasi timp cu o rezistenta sporita la apa, praf si obiecte straine. Galaxy S4 Active
Cu Galaxy S4 Active te poti bucura de o multime de optiuni care se regasesc si pe Galaxy S4. Cu ajutorul optiunii Drama Shot si Sound & Shot poti captura la calitate superioara orice moment care sa ramana viu pentru totdeauna. Air View, Air Gesture si Smart Scroll iti ofera posibilitati intuitive de a-ti controla telefonul. Ecranul de 5 inch Full HD a fost conceput in asa fel incat sa poti beneficia de functiile touch chiar si atunci cand porti manusi. In plus, optiunea S Health cu o multitudine de accesorii iti ofera un plan complet pentru monitorizarea sanatatii.

Galaxy S4 Active - rezistenta la apaCaptureaza imagini si filmeaza chiar si sub apa
Cu Galaxy S4 Active poti acum sa capturezi imagini sau sa filmezi si sub apa. Modul Aqua iti permite sa capturezi imagini clare si optimizate sub apa, prin utilizarea butonului de volum ca functie suplimentara. Certificarea IP67 atesta protective impotriva prafului si scufundare in apa pana la 1 metru adancime timp de 30 minute.
Galaxy S4 Active - rezistenta la apa
Performanta superioara
Cand ai telefonul cu tine, toate aspectele hardware sunt esentiale pentru o mobilitate maxima. Procesorul puternic quad core iti ofera puterea si performanta de care ai nevoie pentru a efectua diferite sarcini. Bateria cu capacitate mare iti ofera independent de care ai nevoie, pentru ca tu sa iei cu tine telefonul absolute oriunde, in orice conditii.

Galaxy S4 Active - performanta

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS