Samsung Galaxy Grand Duos I9082 Review

Un telefon dual SIM cu o camera de 8MP, Samsung Galaxy Grand Duos I9082 are un ecran mare, extrem de subtire si clar. Un ecran mare plin de culori vii care sa va incante privirea si simturile la fiecare utilizare.

i9082

Dual SIM

Faptul ca telefonul este dual SIM te poti bucura de a avea doua telefoane intr-unul singur, beneficiind astfel de telefonul preferat atat la birou, cat si acasa, separand notitele si alte caracteristici. Un lucru cu adevarat important este faptul ca poti primi apeluri pe un SIM in timp ce vorbesti la telefon pe celalalt SIM, sau in timp ce esti pe unul din SIM-uri si navighezi pe internet, poti vedea daca cineva te apeleaza pe oricare dintre SIM-uri.

Optiunea Dual SIM pe i9082

Multi Window

Optiunea multi window te ajuta la un multitasking cu mult imbunatatit. Bucura-te de vizualizarea unui videoclip in timp ce navighezi pe internet sau creezi notite, toate acestea simultan.

Samsung Galaxy Grand Duos Multi Window

Camera 8MP

Bucura-te de o camera de 8MP, cu o viteza mare, imagini imbunatatite, functii de variatie culoare si o calitate de top!

Camera i9082

Android™ 4.1.2 (Jelly Bean)

Cu sistemul de operare Android™ 4.1.2 (Jelly Bean), ultima versiune a celui mai popular sistem de operare din lume, te poti bucura acum de o grafica excelenta, rapiditate in browsing si navigare pe telefon, imrpeuna cu aplicatia Google Search™ / Google Now™, care iti da raspunsuri chiar inainte de a pune intrebari.

 Android™ 4.1.2 (Jelly Bean)

Portabilitate

Design-ul telefonului Samsung Galaxy Grand Duos i9082 te ajuta sa te bucuri de un telefon cu ecran mare, dar subtire in acelasi timp si confortabil de purtat atat in buzunar cat si in geanta. Bucura-te de telefonul tau oriunde!

i9082

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS