Posibila carcasa pentru iPhone 5S

carcasa iPhone 5SPe data de 6 decembrie 2012 au fost publicate imagini cu posibila carcasa pentru iPhone 5S. Nu se stie exact de unde au avut aceste poze cei de la Nowhereelse.fr, site-ul francez care a publicat pentru prima data imaginile, insa cert este ca varianta de carcasa si varianta hardware pentru modelul urmator are componente asemanatoare cu cele de la iPhone 5.

Se zvoneste ca producatorii de componente Apple deja au furnizat mostre pentru teste, care au inceput in decembrie 2012. Ramane de vazut cat de repede va avea loc lansarea pentru iPhone 5S, tinand cont ca vor fi intre 50 si 100.000 de exemplare pe putin.

carcasa iPhone 5S

Nu are cum sa fie vorba de o replica, datorita faptului ca in primul rand avem alta asezare a componentelor – se poate vedea clar ca suruburile sunt dispuse altfel decat la modelul iPhone 5. Apple nu a mentionat nimic referitor la aceasta fotografie, dar dupa cum suntem obisnuiti, celor de la Apple le place sa lase oamenii sa astepte pentru confirmarea noilor modele indiferent ca este vorba de smartphones sau tablete.

In videoclipul de mai jos puteti vedea mai multe detalii despre aceasta stire.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS