iPhone la preturi mici

iPhone la preturi mici, telefoane mobile la preturi mici
Multitasking: Această listă a fost mai scurtă decât ar fi fost cu versiunile anterioare iPhone, dar a rămas o omisiune majoră referitor la multitasking în lumina android şi Palm OS Web.
iPhone la preturi mici
Apple, cu toate acestea, are un talent deosebit pentru a ne face sa uitam astfel de lucruri pe ambalaj o caracteristică existenta într-un nou mod destul de strigător. Aşa cum a spus Jobs, Apple nu se multumeste doar sa existe în primul rând, ci mai degrabă este vorba despre “a fi cel mai bun.” Vom avea nevoie de update-uri cu privire la actualizarea optiunilor înainte de a ne pune pe deplin de acord, dar Apple pare să fi ajuns o marca de top. În timpul demo-ului, Jobs a aratat cum veţi putea să atingeţi butonul Home de două ori pentru a lua un meniu pop-up si de a rula aplicaţii în partea de jos a ecranului. Pe măsură ce mergi înainte şi înapoi, te vei intoarce la punctul de unde ai plecat, chiar dacă vă aflaţi în mijlocul unui joc. Nu există nici un task manager de orice fel care sa faca acest lucru si in ceea ce priveste sistemul de multitasking apple nu are concurenta. Aşa cum sa exprimat el, “Dacă tu ai vedea un task manager, ei l-ar arunca în aer.”

Preturile sunt mici acum la telefoanele iPhone (telefoane mobile la preturi mici). Deşi meniul pop-up prezinta numai patru Apps la un moment dat (puteţi vedea lateral prin lista completă), va fi capabil să ruleze cel puţin 12 apps (aplicatii) simultan. Jobs nu a spus ca acel număr este o limită destul de greu de atins, dar vom confirma faptul că există o limita atunci când vom ajunge să ne jucam cu sistemul de operare noi înşine. Forstall multitasking a insistat că de asemenea nu ar afecta performanţa, deoarece Apple are o optiune a proceselor de fond în şapte servicii API. Ele includ aplicatii audio de la aplicaţii cum ar fi Pandora Radio (yay!), VoIP (Skype pentru apeluri), notificările push, şi finalizarea sarcinii. Multitasking-ul, de asemenea, va veni în sprijinul notificărilor locale şi de securitate legate de stabilirea accesoriilor.

Este o veste proastă referitoare la multitasking, totusi. Caracteristica este compatibila doar cu iPhone 3GS şi a treia generaţie de iPod Touch. Proprietarii de iPhone si alte modele de iPod Touch pot primi în continuare alte sisteme de operare 4.0 cu beneficii, dar va trebui să faceţi upgrade, dacă doriţi pachet complet. Înainte de a alerga la magazin, cu toate acestea, reţineţi că OS 4.0, probabil, nu vor apărea decât după ce Apple Worldwide Developers Conference le va dezvolta, din luna iunie.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS