Baterii suplimentare iPhone

Baterii suplimentare Apple

Ce faci cand smartphone-ul tau Samsung, iPhone sau chiar si iPad-ul sau iPod-ul raman fara baterie si nu ai unde sa le incarci? Le incarci la bacteria suplimentara. Exista baterii suplimentare pentru anumite modele de la diversi producatori, printre care Samsung si Apple sunt cele mai cautate. Aceasta este dovada ca sunt si cele mai utilizate dispositive smartphone.

Bateriile suplimentare pentru iPhone permit extinderea autonomiei iPhone-ului, permintandu-ti sa incarci bacteria direct de la bacteria suplimentara, lucru foarte util mai ales cand nu ai unde sa incarci la prize sau la masina. Pentru iPhone exista si baterii externe de urgenta, care costa aproximativ 150 RON. Bateriile suplimentare costa intre 100 RON si 200 RON, in functie de anumiti factori. Ca pret de pornire pe Okazii.ro de exemplu, pentru ca multi folosesc acest site indiferent de situatia financiara, pretul de pornire pentru bateriile suplimentare iPhone este de aproximativ 50 RON pentru iPhone 4. Bateriile suplimentare pentru iPhone au capacitatea de a incarca dispozitivul Apple de 1,5 ori (un plin si jumatate). Bateriile de iPhone au o capacitate cuprinsa intre 1800 si 7200 mAh.

Ca sa venim in intampinarea celor care vor sa cumpere, ii invitam sa viziteze Cellgsm.ro pagina de Accesorii iPhone.

Eton Mobius pentru iPhone 4: husa, baterie suplimentara si incarcator solar pentru iPhone 4

Eton Mobius nu este doar o husa pentru iPhone 4, ci are inclusa baterie de 1800mAh dubland durata de functionare a iPhone-ului 4 si asigurand autonomie.

Eton Mobius pentru iPhone 4

Eton Mobius pentru iPhone 4

Baterie suplimentara iPhone 4 si 4s 1200mah

Baterie suplimentara iPhone 4 si 4s 1200mah

Bateriile suplimentare pentru iPod au carcasa de aluminiu si sunt prezente in toate cele 9 culori ale iPod-ului Nano (negru, argintiu, roz, rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, mov). Exista si o carcasa spre negru, pentru cei care aleg acest model pentru bateriile suplimentare de iPhone. Bateriile suplimentare pentru iPod au o capacitate de 1800mAh si 7200mAh.

Bateriile suplimentare pentru iPad si bateriile suplimentare pentru iPhone 4S au aparut ulterior, fiind disponibile in 10 culori: argintiu, roz, rosu, orange, galben, verde, albastru, mov, negru si gri. Bateriile suplimentare pentru iPhone 4S si iPad au o capacitate de 3600mAh si 7200mAh.

Sanho Corporation este compania care a creat aceste baterii suplimentare bazate pe tehnologia HyperMac compatibila cu modelele Apple, tehnologie prezentata la inceputul anului 2012, cu ocazia CES (Consumer Electronics Show). Bateriile suplimentare pot fi incarcate la randul lor prin USB.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS