Ce sa te astepti de la iPad Mini 3

Succesul de care se bucura brandul Apple peste tot in lume, de atatia ani, se datoreaza in mare masura abilitatii sale de a intelege piata si de a cultiva aceasta dorinta de nestapanit pentru achizitionarea unor produse destul de scumpe, la care altfel utilizatorii nu s-ar fi incumetat prea usor.

Poate ca cel mai elocvent exemplu in acest sens il reprezinta iPad-ul. Element de legatura intre iPhone-urile micute, portabile, si calculatoare, acest dispozitiv a dat nastere unei noi nise. Intr-un mediu caracterizat de o concurenta acerba, privirile inca sunt atintite asupra acestui brand si, mai ales, asupra a ceea ce ne rezerva in viitorul apropiat.

iPad mini Retina

Ce sa te astepti de la iPad Mini 3? La capitolul design probabil ca nu vor aparea schimbari majore. Pana la urma, se pare ca dimensiunea de 7.9 inchi este extrem de apreciata, asa incat se vor concentra mai degraba pe a-l face si mai subtire si, de ce nu, mai minimalist.

Revolutia anticipata este insa introducerea scanner-ului de amprenta in butonul de home, pe modelul disputatului Touch ID al lui iPhone 5S.

 

Configuratia hardware

Tocmai cand credeam ca mai bine de A7 nu se poate, se zvoneste ca producatorii au in plan un procesor si mai puternic. Viitorul A8 ar trebui sa fie o adevarata „bestie” quad-core care, in combinatie cu 2 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare standard ne vor lasa muti de uimire.

Daca iti place sa faci poze, vei aprecia anticiparea acestui upgrade de camera frontala 2 MP respectiv camera dorsala 8 MP.

 

Configuratia software

La un procesor nou parca ar merge si un sistem de operare nou, nu-i asa? iOS 8 are mari sanse sa fie lansat, dar specialistii sunt de parere ca, cel mai probabil, nu va reprezenta un upgrade semnificativ, fiind mai degraba doar cosmetizat.

 

Bateria

Asa cum ne-a invatat practica, oricat de performant si spectaculos ar fi un dispozitiv, autonomia acumulatorului nu ne satisface pe deplin. Parca intotdeauna este loc de mai bine la acest capitol. Din pacate, pana acum nu se stie nimic concret despre capacitatea bateriei cu care va fi dotat noul iPad Mini 3. Ramane totusi speranta ca macar un mic upgrade tot va avea loc si la acest capitol.

Ramai aproape si vei fi printre primii care descopera cele mai noi informatii pe aceasta tema – ce sa te astepti de la iPad Mini 3!

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS