Service iPhone

Reparatii iPhone

Service specializat iPhone: oferim solutii complete de service / reparatii iPhone orice model, orice versiune:

Service iPhone 3G/3Gs | Service iPhone 4 | Service iPhone 4S | Service iPhone 5

Nu credem ca exageram cand spunem ca, in prezent, aproape ca nu exista utilizator de telefon mobil care sa nu fi auzit macar de linia smartphone-urilor marca Apple – in general si de iPhone in special. Acest telefon deosebit de inteligent a fost lansat de companie in 2007. In numai 5 ani, produsul a reusit performanta de a deveni, la jumatatea anului 2012, cel mai vandut dispozitiv de tip gadget din istorie.

In scurta sa evolutie, acesta a cunoscut 6 versiuni: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3Gs iPhone 4, iPhone 4S respectiv iPhone 5 – cea mai recenta.

Cateva dintre caracteristicile software iPhone sunt telefonia mobila GSM, sistemul de push e-mail, functia de navigare web, ecranul touchscreen si interfata grafica software. S-ar putea spune ca App Store, magazinul online cu 350.000 de aplicatii pentru telefoane mobile, care este si cel mai mare din lume, i-ar putea ajuta pe utlizatori sa aiba grija de aceste gadgeturi fara a mai fi nevoiti sa ajunga intr-un service iPhone.

Pana la urma, potrivit statisticilor, de pe acel site sunt descarcate aproximativ 350 de aplicatii in fiecare secunda  – echivalentul a peste 30 de milioane zilnic! In aceste conditii, mai avem nevoie de servicii de reparatii iPhone?

Usor de estimat, problemele de tip software cu aceste smartphone-uri nu tin doar de instalarea anumitor aplicatii. De pilda, ce ati putea face personal, sau cu ajutorul site-ului App Store, cand constatati ca display-ul iPhone-ului s-a blocat, ca nu puteti realiza conexiunea WiFi, ca nu functioneaza camera, ca v-au disparut contactele din agenda sau alte date stocate pe telefon?

Serviciile de tip software includ, pe langa instalarea de aplicatii diverse, despre care am vorbit pana acum, si:

  • interventii de activare sau resoftare
  • decodare a telefonului pentru a-l putea folosi in orice retea
  • upgrade de software sau chiar downgrade – in cazul in care ati facut un upgrade ce s-a dovedit daunator functionalitatii telefonului
  • recuperare date sau creare de back-up-uri tocmai pentru a preveni pierderea acestora pe viitor

Cei mai multi utilizatori de iPhone au nevoie de ajutor specializat pentru toate acele interventii care implica lucrul cu codul de baza al smartphone-ului. Orice interventie neavizata in aceasta directie poate afecta dispozitivul pana la punctul in care nici macar resoftarea nu va mai fi eficienta.

Pe langa aceste actiuni de mentenanta mai delicate, puteti apela la un service iPhone ori de cate ori aveti nevoie de aplicatiile Apple oficiale, full version si complet sigure. Un top al celor mai solicitate software-uri de catre clientii acestor service-uri include:

  • jocuri: Fifa 2010, Poker Holdem, NBA Live, NFS, Call of Dutty, Fast and Furious etc.
  • citirea de fisiere text, redarea de fisiere video si audio
  • browsere de internet
  • imbunatatire functiei bluetooth – conectare, deblocare sau transfer intre un iPhone si orice alt dispozitiv mobil
  • sisteme de navigatie, Navigon sau iGo
  • upgrade tonuri de apel, teme telefon

Inca o data, pentru o parte dintre posesorii de iPhone-uri, toate acestea pot parea foarte usor de realizat. Pentru cei care nu sunt insa siguri ca pot realiza fara probleme un upgrade – si, foarte important, cata vreme nu este vorba despre accesarea codului sursa al telefonului – un service iPhone ramane cea mai buna optiune.

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS