Service iPhone 5

Daca v-ati grabit sa achizitionati cel mai recent model de iPhone, se poate sa fi intampinat pana acum una sau mai multe dintre urmatoarele probleme iPhone 5. Se vorbeste deja in comunitatea online si nu numai despre aceste disfunctionalitati care dezamagesc numerosi fani Apple, dar am dori ca in continuare sa va prezentam cateva dintre problemele cu care vin cei mai multi clienti la noi in service (service GSM Smart Mobile). Cu unele dintre ele poate ca v-ati confruntat deja, altele s-ar putea sa aiba un caracter de noutate si, prin urmare, sa va fie utila aceasta informare.

Ca si la predecesorul sau – iPhone 4S – iPhone 5 pare sa fie destul de problematic la capitolul baterie. Fie se incalzeste prea tare si prea repede, fie ii moare bateria intr-un interval de timp ingrijorator de scurt. Intrucat se pare ca de vina ar fi o slabiciune a update-ului la sistemul de operare, iOS 6.1.2, tot ceea ce putem face pana la remedierea problemei de catre producatori este sa limitam, pe cat posibil, functionarea aplicatiilor care nu ne sunt absolut necesare. Functia Push mail de pilda este una la care multi utilizatori sunt dispusi sa renunte, pentru ca nu au neaparata nevoie de o actualizare in timp real a email-urilor primite. Pentru a stabili insa ce alte aplicatii pot provoca consumul bateriei, trebuie sa analizam telefonul in timpul functionarii sale normale.

Daca va bazati pe telefon pentru a va orienta in zone geografice mai putin cunoscute, trebuie sa fi avut pana acum cel putin o experienta neplacuta ca urmare a folosirii hartilor Apple, harti care au inca nevoie de foarte multe ajustari. Ceea ce putem noi sa facem pentru dumneavoastra este sa instalam pur si simplu vechiul set de harti, chiar din App Store-ul producatorului. Trecerea la vechiul Google Maps le rezolva pe toate.

Pe langa aceste doua probleme majore, intalnim destul de des si utilizatori care se confrunta cu enervantul mesaj Introduceti cartela SIM, imediat dupa ce au introdus… cartela SIM! Desi frecvent raportata, remedierea situatiei nu sta in puterea noastra deoarece solutia cea mai simpla, si temporara, este sa resetati pur si simplu telefonul; solutia cu adevarat eficienta insa este aceea de a apela la operatorul de telefonie mobila si sa-i solicitati schimbarea numarului pe o cartela noua, care nu ar trebui sa se mai comporte asa.

Ultima, dar nu cea din urma serie de probleme iPhone 5 are in vedere zgarieturile carcasei sau ale ecranului. Noi recomandam clientilor nostri sa aiba foarte mare grija la modul si locul in care isi tin telefonul. Aluminiul din care este confectionata carcasa este suficient de sensibil pentru a fi zgariat chiar si prin simpla atingere a unui inel, motiv pentru care folosirea unei huse este obligatorie.

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS