Service iPhone 4S

Service iPhone 4S (Reparatii iPhone 4S) – Cand facem o vizita?

Aveti un iPhone 4S care pare sa se comporte ciudat? Haideti sa descoperim impreuna care sunt cele mai comune probleme ale acestui model, atat hardware cat si software, ce puteti face personal pentru a le remedia si cand este cazul sa apelati la un service iPhone 4S specializat.

Va propunem sa incepem cu cateva specificatii tehnice puse in legatura cu cele mai des raportate defectiuni.

Bateria acestuia, model li-ion de 3.7V, 5.3Wh si 1.430 mAh, difera foarte putin de cea a predecesorului iPhone 4 (3.7V, 1.420 mAh). Cu toate acestea, numerosi utilizatori au raportat probleme de supraincalzire a telefonului, a caror cauza pare sa fie tocmai bateria. Inainte sa incepeti sa cautati un centru de reparatii iPhone 4S, unde ar trebui sa vi se schimbe bateria, puteti verifica daca nu cumva aplicatiile care ruleaza la acel moment sau conexiunea 3G suprasolicita telefonul si cauzeaza golirea intr-un timp foarte scurt si incalzirea bateriei aflate la incarcat. Pentru acest lucru, inchideti, pe rand, aplicatiile active si monitorizati starea telefonului. Cel mai probabil insa aceasta este cauza, in contextul in care telefonul are aceeasi baterie ca si modelele anterioare dar ofera mult mai multe aplicatii media.

Reparatii iPhone 4S

Daca va confruntati exact cu opusul acestei probleme, adica iPhone-ul refuza sa se incarce, ar putea fi vorba de probleme de conexiune. Daca nici una dintre optiunile de incarcare – cablul USB, incarcatorul de perete sau conectorul dock – nu functioneaza, problema poate fi in telefon si o veti diagnostica doar intr-un service autorizat.

Display-ul, care prezinta o trasatura controversata, poate prezenta unele pete galbene. Acestea sunt insa un mic defect de fabricatie – cel mai probabil adezivul folosit pentru a lipi LCD-ul de ecran nu s-a uscat complet. Inainte de a merge cu el in service pentru acest motiv, asteptati cateva zile pentru a vedea daca petele nu incep sa se estompeze. Altfel, ar trebui sa puteti schimba smartphone-ul cu unul nou – cu conditia sa beneficiati inca de garantie.

Acelasi display va poate face sa cheltuiti bani buni pentru inlocuirea lui, indiferent daca reusiti sa ii spargeti doar ecranul sau sa ii defectati LCD-ul, despre care spuneam ca este atasat acestuia. Daca display-ul nu functioneaza corect si nu exista urme fizice de lovituri, aveti toate motivele sa va prezentati la un service iPhone 4S pentru o verificare si eventual reparatii. Insa in cazul in care scapati telefonul din mana sau il loviti de un corp tare, cel mai probabil veti pierde garantia si nimeni nu va fi interesat sa afle ca ati vrut sa-i testati rezistenta trantindu-l de pamant.

Ar mai fi multe alte probleme de discutat pe larg, dar ne rezumam, pentru moment, la a le lista dupa cum urmeaza:

  • Placa de baza – veti sti ca aceasta este de vina atunci cand nimic nu va mai functiona
  • Mesajul de avertisment „this accessory is not optimized for this iPHone” – chiar si cand nu aveti conectat nici un device
  • Semnal foarte slab sau caderi de semnal la conexiunea wireless
  • Lipsa semnal telefon
  • Sunet distorsionat in casti sau in difuzor
  • Comportament ciudat si afisarea mesajului „use iTunes to restore”

Toate cele de mai sus pot necesita interventii diferite, reparatii sau inlocuiri complete de piese sau componente, resoftarea telefonului, upgrade-uri de aplicatii si asa mai departe. Chiar daca nu va simtiti depasiti de problema, cata vreme inca beneficiati de garantie, cel mai simplu ar fi sa o folositi pur si simplu.

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS