Service iPhone 4

Service iPhone 3G/3Gs | Service iPhone 4 | Service iPhone 4S | Service iPhone 5

Service iPhone 4 (Reparatii iPhone 4) – Ghidul posesorului de iPhone 4

Pana de curand, iPhone 4 era unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri. Desi lansarea pe piata a ultimei generatii, iPhone 5, l-a mai scos pe acesta din atentia generala, modelul ramane, in continuare, cat se poate de popular. Putini sunt aceia care isi permit, deocamdata, sa achizitioneze ultimul model, multumindu-se, in schimb cu acesta. Sa fie iPhone 4 cea mai buna optiune? Si daca nu, la ce fel de probleme va puteti astepta o data cu utilizarea lui?

Service iPhone 4

In 2010 cand a fost lansat, smartphone-ul a facut senzatie cu noul design minimalist, cu upgrade-ul functiei foto si cu mult laudata functie retina display. Steve Jobs a tinut atunci sa accentueze ideea ca este primul model de telefon cu antena integrata in carcasa, ceea ce ar fi fost un element cu adevarat revolutionar daca… ar fi functionat fara probleme.

Adevarul este insa ca, la scurt timp de lansare, utilizatorii au inceput sa raporteze fel de fel de probleme care ii determinau sa caute solutii de service iPhone 4 – schimbare display spart. Unele erau minore ce-i drept, altele insa erau foarte suparatoare.

Iata cateva dintre cele mai des raportate bug-uri:

  • Inconsecventa senzorului de proximitate – display-ul telefonului se poate stinge sau aprinde cu intarziere, ceea ce poate determina mutarea, intreruperea sau respingerea unui apel in mod necontrolat de catre utilizator
  • Functionarea incorecta a butoanelor de reglare a volumului – acesta este, fara indoiala, o defectiune atribuita lantului de productie si tine de norocul fiecaruia daca achizitonati un iPhone 4 cu acest defect de fabricatie sau nu (oricum, acum ca stiti de el puteti face verificarea inainte de a-l cumpara)
  • Probleme cu display-ul – unele modele incep sa prezinte, chiar de la inceput, nuante de galben in colturile afisajului. Potrivit oficialilor, aceasta este, din nou, o problema de productie – mai exact, lipiciul folosit la fixarea acestuia nu s- a uscat in timp util, urmand ca problema sa se rezolve de la sine, o data cu trecerea timpului
  • Pierderile de semnal – aceasta problema am sugerat-o deja putin mai devreme, cand spuneam ca incorporarea antenei in carcasa nu constituie, neaparat, un avantaj. La momentul raportarii acesteia, Steve Jobs a iscat numeroase controverse cand a incercat sa justifice bug-ul prin faptul ca utillizatorii ar fi vinovati, pentru ca nu stiu sa tina iPhone-ul in mana. Si intr-adevar, cauza s-a dovedit a fi amplasarea necorespunzatore a celor doua antene la o distanta foarte mica una de cealalta. Si oricat ar incerca producatorii sa minimizeze aspectul, a nu avea semnal la telefon este o problema cat se poate de grava!
  • Probleme cu email-ul – utilizatorii au raportat sincronizarea ineficienta sau lenta cu conturile de Gmail si Hotmail, dar si cu Yahoo. Singura recomandare oferita in acest sens a fost upgrade-ul celor mai recente versiuni de software pentru email, upgrade care, de asemenea, poate solicita un drum pana la cel mai apropiat service iPhone 4. Cu atatea bug-uri, nu am vrea sa fim acuzati ca suntem responsabili de defectarea telefonului pentru ca am actionat de capul nostru…

La toate acestea se adauga si consumarea bateriei intr-un timp mult prea scurt, problemele de incarcare a bateriei, blocarea telefonului si lipsa raspunderii la comenzi, functionalitatea camerei, rezistenta carcasei sau a dispaly-ului.

Pana la urma, serviciile de reparatii iPhone 4 pot fi dintre cele mai variate, de la un utilizator la altul si in functie de modul in care acesta il foloseste, respectiv aplicatiile care ruleaza pe el.

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS