Service iPad

Service reparatii iPad

Service Apple iPad – Pasionatii de tehnologie sunt deja la current cu intreaga linie de iPad-uri marca Apple. Aceste populare calculatoare-tableta se afla deja la ce-a de-a cincea generatie, inregistrand, pana in prezent, variantele: iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4 si iPad mini. Cum primul model a fost lansat pe piata abia la inceputul lui aprilie 2010, iar ultimul in noiembrie 2012 si, la fel de important, cum preturile sunt pe masura… calitatii brand-ului, cei mai multi dintre romani nu au apucat sa se bucure prea mult de acestea.

Indiferent ce model de iPad aveti deja sau v-ar placea sa va cumparati, este bine sa fiti la curent cu problemele pe care alti utilizatori le-au intampinat inaintea dumneavoastra. Pana sa ajungeti cu acest gadget intr-un service Apple iPad, trebuie sa fiti constienti atat de conditiile prin care puteti beneficia fara probleme de garantia produslui, cat si de disfunctionalitatile generale care pot aparea.

In continuare, va propunem o paralela intre cele mai accesibile modele, mai exact cele din seriile 1, 2 si 3. Dupa cum veti observa, Apple iPad 2 pare sa fie cel mai pretentions, dar sa o luam cu inceputul.

Service iPad

Daca sunteti posesorul unui Apple iPad, cel mai probabil veti oberva caderi ale semnalului in retea in zone in care ar trebui sa aveti de fapt acoperire. Partea hardware nu este tocmai stralucita, cel putin in ceea ce priveste acoperirea functiilor de reglaj sunet – volumul sustinut de difuzor poate sa scada brusc, dar aceasta nu ar fi o problema foarte iritanta daca nu ar fi insotita de un contact imperfect al butoanelor prin care ajustati volumul. Din aceeasi categorie a butoanelor, puteti fi nevoiti sa mergeti la un service Apple iPad chiar si doar pentru a vi se repara / schimba (dupa caz) butonul Home.

Continuand cu iPad 2, descoperim ca impartaseste numeroase bug-uri cu smartphone-urile seriilor iPhone, in sensul ca:

  • Bateria se incinge destul de mult si de repede, in functie de aplicatiile pe care le folositi – ati putea fi nevoiti sa cereti schimbarea acesteia
  • Senzorul de proximitate functioneaza cu intermitente, astfel incat nu intrerupe luminozitatea ecranului cand il tineti la ureche si riscati sa inchideti automat convorbirea
  • Are probleme cu semnalul – modulul wireless se conecteaza la retelele din zona doar ocazional, si, o data ce va aflati in afara localitatilor, va puteti astepta sa pierdeti oricand si semnalul GSM
  • Telefonul se blocheaza destul de des, fie cand incercati sa folositi camera, fie cand touchscreen-ul ingheata brusc sau cand l-ati tinut inchis pe perioada incarcarii

Sesizam apoi ca si Apple iPad 3 are multe defectiuni in comun cu predecesorul sau: de la bateria care se incalzeste foarte tare pana la touchscreenul care nu functioneaza pe marginile ecranului sau camera care se blocheaza.

Nu putem sa nu atragem atentia la acest capitol ca orice incercare de jailbreak poate deveni problematica. De multe ori iPad-ul se blocheaza imediat dupa aceasta actiune, motiv pentru care nu ar trebui sa va aventurati, sub nici o forma, sa faceti acest lucru acasa.

Daca doriti sa va bucurati de aplicatiile iPad fara a fi nevoiti sa recurgeti la App Store, cel mai indicat este sa mergeti la un service Apple iPad si sa solicitati jailbreak-ul. Chiar daca apar probleme, nu veti fi facut responsabil si aveti toate sansele sa primiti unul nou in acest caz. Asadar, oricat de mult v-ar enerva cu micile blocaje, nu dati cu iPad-ul de pamant! Veti avea nevoie de garantie mai devreme sau mai tarziu.

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS