Service gsm in Kaufland Militari Valea Oltului

La deschiderea celui mai mare magazin Kaufland din Romania, cel de pe Valea Oltului sector 6, a avut loc si deschiderea sediului Cellgsm service gsm Kaufland Militari, companie ce comercializeaza telefoane mobile si accesorii si care ofera si servicii de reparatii telefoane mobile, tablete si laptopuri.

Lansata pe piata inca din anul 2006, compania CellGSM s-a afirmat ca lider in domeniul comercializarii de terminale mobile, accesorii si, nu in ultimul rand, service gsm.

cellgsmservice
In decursul celor 8 ani de activitate CellGSM si-a consolidat nu mai putin de cinci spatii comerciale. Ne desfasuram, asadar, activitatea, in magazinele de pe Calea Mosilor (sector 2), Strada Nicolae Caramfil (sector 1), Baneasa Shoping City (sector 1), Calea Vitan (sector 3) si Stefan cel Mare (sector 2).

Pentru ca vorbele mari nu sunt suficiente, vom puncta in continuare cateva cifre care fac dovada faptului ca CellGSM si CellGSMService se bucura deja de o cota de piata semnificativa. Cifra de afaceri pentru anul 2012 a fost de 500.000 euro, iar in 2013 a depasit pragul de 1.000.000 euro. Lista de prioritati a companiei, include, prin urmare, deschiderea a inca 9 puncte de lucru noi in Bucuresti, dar si extinderea prin puncte de desfacere fizice, in alte mari orase din tara.

Acelasi trend ascendent l-a inregistrat si in regim online, unde serviciile vizeaza toata tara si unde ocupa nr. 1 in Google pentru mai mult de 2280 de cuvinte cheie. Numarul total de pagini indexate pana acum de motorul de cautare Google este de 2.372, in continua crestere.

Prezenta companiei este intarita si de publicitatea in regim AdWords, pentru care dedica, lunar, mai bine de 1000 de euro pentru fiecare website in parte. In consecinta, CellGSMService.ro si o parte din site-urile adiacente ocupa pozitiile 1, 2 sau 3 pentru toate cuvintele cheie. Site-ul Cellgsm.ro este o platforma sigura, intuitiva, usor de navigat si prietenoasa cu utilizatorii.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS