Cateva date istorice despre telefoanele mobile

Cateva date istorice despre telefoanele mobile
Martin Cooper , un cercetător şi director executiv Motorola este considerat a fi inventatorul primului telefon mobil practic pentru utilizarea sa mult mai operational. Cooper este primul inventator renumit pe “sistem de telefonie radio” inventive depusă la 17 octombrie 1973, cu US Patent Office , iar mai târziu eliberat ca US Patent 3906166. In alte sensuri, pe post de contribuabil privind brevetul este inclus si şeful lui Cooper, John F. Mitchell, şef Motorola pe sectia produse portabile de comunicare, care a împins Motorola cu succes pentru a dezvolta produse de comunicaţii wireless, care ar fi suficient de mici pentru a se utiliza în afara casei, la birou sau in automobile şi a participat la proiectarea telefonului celular.

Samsung Galaxy Pocket Duos

Cu MTA, apelurile pot fi efectuate şi primite în maşină la / de la reţeaua de telefonie publică, precum şi telefonul auto ar putea fi paginat. Numărul de telefon a fost format cu ajutorul unui cadran rotativ . Tonurile telefonului au fost complet automate, în timp ce era necesara o perioada de asteptare pentru a cere un operator. Persoana care a vrut sa initieze apelul pentru a apela un alt posesor al unui telefon mobil a trebuit să ştie care staţii de bază de telefonie mobilă au fost acoperite de retea.Sistemul a fost dezvoltat de Sture Lauren şi alţi ingineri de la Televerket operatorul de reţea. Ericsson, în timp ce Svenska Radioaktiebolaget (SRA) deţinute de Ericsson şi Marconi , au fost dezvoltate cu condiţia ca telefoanele şi echipamentele sa apartina unor arii de acoperire de bază. Telefoanele MTA au fost realizate din tuburi de vid şi relee , şi au avut o greutate de 40 kg. În 1962, o versiune mai moderna numita Mobile System B (MTB) a fost lansata, care a fost un push-buton de telefon , şi care a folosit tranzistori pentru a spori capacitatea de operaţionalitate a telefoanelor şi de a îmbunătăţi fiabilitatea acestora. În 1971 MTD – o alta versiune a fost lansata, de deschidere pentru mai multe branduri diferite de echipamente şi cu scopul de a obţine succes comercial.

Acum telefoanele au evoluat exponential, beneficiati de oferte promotionale telefoane mobile la preturi mici, daca sunteti in cautarea unui telefon vizitati cellgsm.ro pentru oferte telefoane la preturi mici. Avem preturi minime pentru telefoanele mobile ultimele aparitii. Conceptele de refolosire frecvenţă şi handoff , precum şi o serie de alte concepte care au stat la baza de arii de acoperire si tehnologii telefon moderne, au fost descrise în anii 1970; a se vedea, de exemplu, Fluhr şi Nussbaum Hachenburg et al , şi US Patent 4152647 , emis in 1979 de Charles A. Gladden şi Martin H. Parelman, ambele din Las Vegas, Nevada şi atribuite de către acestea catre Guvernului Statelor Unite.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS