Inlocuirea hard-disk-ului pe laptop

Primul pas în înlocuirea hard disk este de a scoate colivia de pe unitatea vechi, care este a avut loc în loc cu patru şuruburi. Asiguraţi-vă că notaţi calea pe care merge cuşcă de pe unitatea vechi înainte de a lua it off, pentru că va trebui să fie montat pe noua unitate în acelaşi mod, chiar dacă mai mult de o orientare poate fi posibil. Puteţi vedea colţul din noua unitate, în imagine, în cazul în care ai crezut că am avut doar o idée.

Odată ce brand hard disk de schimb este montat în cuşcă (acelaşi în acest caz, deşi nu este nevoie să fie), Adunarea întreg poate fi reinstalat în laptop. Din nou, să păstreze unitatea pe ca un unghi de mică adâncime în care este posibil, de exemplu, aproape de partea de jos a laptop, aşa cum aţi diapozitiv pinii în conectorul. Toleranţă închide pe bay laptop de obicei, fac imposibilă mate conectorul necorespunzător.

 

IBM conector travelstar

asigurarea laptop hard disk Dacă vă faceţi griji despre prying unitatea împotriva conectorul când deprimant sfârşitul cuşcă, astfel fila curata urechea de blocare, puteţi să ţineţi marginea de sus a cuştii în timp ce trageţi în fila, aşa cum am faci aici. Laptop hard drive-uri nu sunt foarte robust, ele sunt atât de uşor şi rafinat, care-mi place a pune nici un stres mai multe mecanice pe care le am de mult. Înlocuirea hard disk-uri laptop este un nerv pic Rafturi pentru persoanele care nu au făcut-o înainte, dar atât timp cât nu veţi utiliza o cantitate excesivă de vigoare, ea ar trebui să lucreze în bine.

Are un adaptor de reţea nou rezolva problema? Noua adaptoare de reţea PCI costa mai puţin de 10 dolari, deci nu există nici un motiv să nu încercaţi una. Dacă rulaţi o reţea fără fir, cu notebook-uri şi se adaugă la adaptoare fără fir, împrumuta una de la o unitate de bun. În cazul în care noul adaptor de reţea nu a fixat problema şi le-aţi trecut prin toate diagnosticare stratul fizic pentru a ajunge aici, este o problemă de software.

Tu ar trebui să aibă întotdeauna un cablu dovedit lung by-pass pentru testare, care se pot executa direct de la staţia de lucru la hub, fără a trece prin pereţi, tavane, etc Asiguraţi-vă că vă aflaţi în limitele la distanţă pentru torsadate, fără fir şi IR, şi în cadrul numărul total de limita de active de statii de radio şi IR. Verificaţi pentru daunele de cablu fizice. Cofraj pe 5 Cat de cabluri este subţire şi conductori interior poate fi uşor rupt în cazul în care cablul este întinsă sau ondulată.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS