Controller-ul Xbox 360

Controller-ul Xbox 360 a fost considerat ca fiind unul dintre cele mai bune controller-e facute vreodata , asa ca Microsoft a avut grija sa nu schimbe prea drastic formula lui Xbox One . Noul controller are acelasi aspect de stick analog offset, patru butoane in fata, doua declansatoare, iar butonul de start si butoanele de selectare au fost inlocuite cu meniul si, respectiv, butoanele de multi- tasking.

Textura neteda de plastic creeaza o multime de puncte de prindere iar forma bine conturata se potriveste confortabil pe maini.

In ciuda faptului ca este similar cu predecesorul sau, multimea micilor modificari il transforma intr-o noua lume, foarte diferita. Noile butoane de miscare ce se pot misca in patru directii sunt mult mai precise decat cele in 8 directii ale modelului 360 D, care a fost , fara indoiala, cea mai slaba caracteristica a sa. Avertizarea sonora individuala a muschilor in noile ” declansatoare de impulsuri ” adauga un feedback in forta direct la degete. O mai mica zona moarta si o mai mare rezistenta la miscare fac ca stick-ul analogic sa se simta incredibil de receptiv.

Xbox One

Prin portul Micro USB nu se pot incarca bateriile AA, dar conectandu-l se va economisi din energia acumulatorului.

In compartimentul bateriei a fost incastrat acum un controller, mult mai ergonomic decat la proeminentul Xbox 360. Microsoft a optat pentru baterii AA , mai degraba decat pentru o baterie reincarcabila built-in , iar acestea nu pot fi incarcate prin portul micro USB. Poate vei dori sa cumperi acumulatorul optional Play- and-Charge.

In general, regulatorul se simte superior in aproape orice privinta, ceea ce este o realizare majora, avand in vedere pedigree-ul de la modelul 360.

XBOX ONE KINECT
Compania Microsoft a fost atat de hotarata in ideea ca Kinect ar putea fi o parte integranta a Xbox One – incat va integra camera cu senzor de profunzime in fiecare consola . Mai mare decat originalul Kinect , cu un finisaj negru si linii unghiulare care se potrivesc cu consola, acestea sunt primele lucruri pe care le vezi la deschiderea cutiei si fac parte din procesul de configurare initiala.

Camera detecteaza numarul de persoane in camera si se conecteaza in mod automat la profilurile persoanelor recunoscute. Daca descarcati gratuit aplicatia Xbox Fitness, va puteti monitoriza in timp ce va faceti exercitiile, folosind o combinatie de RGB si camere video in infrarosu pentru a monitoriza micile detalii, cum ar fi obraji imbujorati, totul pentru a estima bataile inimii tale. De asemenea, indreapta codurile QR, ceea ce este mult mai usor decat tastarea codurilor din 25 cifre – coduri valabile pentru abonare sau download digital – ceea ce iti ia mai putin de 1 secunda pentru a detecta codul.

Oricum, este mai mult decat un aparat de fotografiat. Microsoft spune ca microfoanele Kinect sunt suficient de precise pentru a-ti izola discursul de celelalte sunete dintr-o camera, chiar cu un joc audio in fundal, desi un set de casti Chat este livrat impreuna cu consola.

Cele mai multe dintre lansarile de jocuri Xbox One au sprijini Kinect intr-un fel sau altul. Forza 5 poate urmari miscarea capului pentru a muta punctul de vedere in masina in timp ce apleci capul la stanga sau la dreapta, in timp ce “Ryse: Son of Rome” va permite sa dati comenzi soldatilor cu comenzi vocale. “Dead Rising 3” iti permite sa tipi la zombi pentru a le atrage atentia de la colegii tai supravietuitori, in caz ca au probleme. Jocurile lansate de terti, “FIFA 14” si “Need for Speed Rivals” va permit sa utilizati Kinect pentru a naviga prin meniuri, in timp ce “NBA 2K14” va va penaliza chiar, cu un fault tehnic, daca Kinect te prinde ca injuri.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS