MP3 Player Sony Waterproof, intr-un ambalaj unic – imbuteliat!

Cum poti promova inteligent un gadget electronic waterproof? Facand o demonstratie live a celui mai important atribut al sau – rezistenta la contactul cu apa. Cel putin asa s-au gandit cei de la Sony cand au decis sa isi ambaleze MP3 player-ele intr-o sticla cu apa!
Sony Sports W Series Waterproof MP3
Gigantul japonez a lansat recent in Noua Zeelanda o campanie de marketing cu adevarat inedita. Fiecare walkman este introdus intr-o sticla cu apa, iar sticlele sunt plasate in automate speciale de comercializare a bauturilor, in sali de sport sau spatii de agrement.

Ideea de promovare a fost atribuita in mod special walkman-ului NWZ-W273, lansat in ianuarie 2014 la CES. Eforturile de  marketing au fost insa probabil inspirate si de nevoia de a promova intr-un mod mai putin obisnuit astfel de MP3 playere, dupa ce modelul NWZ-270, lansat in 2013, nu s-a bucurat de succesul scontat.

Aceste simpatice „jucarii” marca Sony sunt extrem de finute si usoare, functioneaza in regim wireless, si pot rezista, potrivit producatorului, expunerii la apa de pana la 2 metri adancime. Cata vreme nu este vorba de apa de mare, player-ul va rezista in cele mai bune conditii. In teorie, pentru fiecare trei minute de incarcare, walkman-ul ar trebui sa poata fi utilizat inca o ora.

 

 

 

 

 

Sony walkman imbuteliat

Totul este momentan un experiment. Cel mai nou MP3 player al companiei japoneze se incarca complet in aproximativ o ora si jumatate si are o autonomie in utilizare de pana la 8 ore. In cazul in care publicul din Noua Zeelanda va reactiona cu ceva mai mult entuziasm la aceasta metoda de prezentare, producatorii intentioneaza sa extinda conceptul in intreaga lume.

Sony walkmanIn acest caz, sticlele cu apa ale celor de la Sony, vandute momentan la 99 de dolari bucata, vor deveni, probabil, cele mai scumpe produse… de acest tip. Cum ar fi sa mergi la magazin si sa ceri un MP3 player… la sticla? Extrem de interesant, cu siguranta!

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS