Samsung Galaxy S4 Zoom 8GB 4G LTE

GalaxyS4 Zoom Camera

O noua era in comunicarea vizuala printr-o interfata rapida

Nu rata nici un moment important din viata ta: vorbesti, fotografiezi si distribui in retelele sociale, totul in acelasi timp

In-Call Photo Share

Creezi momentul. Functia “In-call Photo Share”  iti deschide noi posibilitati. Faci o poza apoi o trimiti unui prieten, iar toate acestea in timp ce vorbesti cu el la telefon! Inelul de zoom iti permite sa lansezi instant aplicatia camerei, inclusiv functii de control pentru fotografii. Galaxy S4 zoom nu este doar un smartphone cu camera foto. O parte camera, o parte smartphone ce ruleaza pe sistemul de operare Android, Galaxy S4 zoom este un dispozitiv care te tine mereu conectat cu lumea, indiferent ce vrei sa faci.

Imaginile sunt salvate automat in cloud prin functia “All Share” chiar in momentul realizarii lor. Ai scapat de grija salvarii pozelor si chiar si de grija distribuirii lor, imaginile putand fi distribuite instant prin optiunea “Share Shot”.

S4 Zoom

O rotire a inelului de zoom transforma smartphone-ul tau intr-o camera foto profesionala

Quick launch si Shortcut

“Quick Launch” si “Shortcut”  iti ofera acces la multiple moduri de folosire a camerei. Doar o simpla rasucire a inelului de zoom si o simpla atingere a display-ului iti permit sa alegi din multiplele moduri de fotografiere: Auto, Gallery, Smart Mode, Manual, Program, si multe altele din setarea My mode.

S4 Zoom

Calatoreste oriunde alaturi de S4 Zoom

Optical Zoom Control

Controlul zoom-ului este inovator. Functia “Optical zoom control” inlocuieste modul traditional de utilizare a butoanelor, oferind  posibilitati digitale de control, de o finete si de o precizie exceptionala. Acuratetea si modul usor de utilizare prin simpla rotire a inelului de zoom iti permit sa capturezi imagini de o calitate exceptionala  si sa creezi o multitudine de efecte pentru pozele tale.

Galaxy S4 Zoom

Excelenta imaginilor

Captureaza detalii chiar si de la distanta

10x Optical Zoom

Mai mare nu inseamna neaparat mai bun. Zoom-ul 10x al camerei te ajuta sa capturezi imagini frumoase de o claritate superioara, acuratetea culorilor pastrandu-se chiar daca fotografierea are loc de la o distanta mai mare. Datorita opticii profesionale si posibilitatilor de ajustare a zoom-ului, poti capta imagini perfecte chiar si de la departare.

Galaxy S4 Zoom

Performante inalte la luminozitate slaba sau in cazul imaginilor captate in miscare

16M BSI CMOS Sensor

Tehnologia avansata utilizata la S4 zoom face fotografiile tale sa prinda viata. Senzorul super-sensibil de 16-megapixeli BSI (back side–illuminated) CMOS nu are nevoie de multa lumina pentru expunere iar puterea de concentrare a camerei asupra obiectivului este foarte rapida.  Asadar, chiar daca vei capta o imagine in lumina slaba, fotografia va avea o calitate excelenta surprinzand absolut toate detaliile.

S4 Zoom

Imaginea este captata perfect chiar daca esti in miscare in timp ce fotografiezi

Stabilizatorul de imagine – OIS (Optical Image Stabilization)

Fotografiile facute in graba nu trebuie sa iasa in ceata. Acest lucru este posibil datorita stabilizatorului de imagine al camerei Galaxy S4 zoom: sistemul de stabilizare optica a imaginii – Optical Image Stabilization (OIS) – iti ofera rezultate perfecte, poza iesind clara chiar daca te misti in timp ce capturezi imaginea. Nu trebuie sa iti mai faci griji de conditiile in care fotografiezi. Indiferent de nivelul de luminozitate sau miscare, apasa cu incredere click pentru a fotografia sau filma, vei fi surprins de claritatea imaginilor si filmarilor tale!

S4 Zoom

Capture Guide

Ofera-ti ce e mai bun in calatoriile tale cu ajutorul ghidului Photo Suggest

Photo Suggest este ca un ghid in buzunarul tau. Photo Suggest te conecteaza instant la librarii de imagini, colectii de poze facute de fotografi profesionisti, pentru a te ajuta sa iti stabilesti cele mai bune capturi oriunde in lume.  Da viata fotografiilor tale! Utilizeaza optiunile “TourWrist”, “Panoramio”, “TripAdvisor” si multe altele.

Samsung Galaxy S4 Zoom

Setari optime pentru absolut orice imagine vrei sa capturezi

Smart Mode Suggest

Capteaza tot ce are viata de oferit in imagini de exceptie. Smart Mode Suggest recunoaste conditiile de lumozitate, detecteaza miscarea si obiectele, recomandandu-ti cea mai buna modalitate de captare a imaginilor. Poti alege din cele peste 20 de moduri Smart recomandate pentru a oferi cea mai buna calitate pozelor tale.

S4 Zoom

Compune si captureaza imagini prin alegerea ceor mai bune optiuni

Smart Mode

Nu mai e nevoie sa-ti faci griji legate de setari in scopul de a captura cea mai buna imagine posibla, pur si simplu apesi pe buton si obtii calitatea pe care o doresti, chiar mai mult.

Galaxy S4 Zoom detectează singur centrul de interes al fotografiei și vă face sugestii.

Printr-o simpla apasare a butonului “Smart Mode” ai acces la o multitudine de optiuni speciale: “Drama Shot” te ajuta sa unifici mai multe imagini capturate din miscare, “Action Freeze” captureaza imagini chiar daca obiectivul este in miscare; optiunea “Light Trace” controleaza automat viteza  obturatorului pentru scene nocturne artistice in timp ce setarea “Rich Tone” intensifica culorile pentru a reduce supraexpunerea in cazul in care luminozitatea este prea puternica.

Poti utiliza functia “Sound & Shot” pentru a inregistra si sunetul care se aude in timp ce faci fotografia. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci ca sa obtii efectul dorit este sa alegi optiunea potrivita.

Galaxy S4 zoom Camera

 

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS