Camera Foto Smart Samsung NX1100

NX1100 20.3MP SMART Camera – design premium

Usoara ca un fulg si in acelasi timp puternica la orice atingere, realizata din materiale premium de cea mai inalta calitate si cu un design simplu si plin de eleganta, camera Samsung NX1100 este conceputa special pentru tine.

Camera foto NX1100

Pozele tale nu au aratat niciodata atat de reale!

20.3MP APS-C CMOS Sensor

Senzorul 20.3MP APS-C CMOS iti ofera o calitate a imaginilor care poate rivaliza cu orice alta camera profesionala, fiecare pixel primeste individual luminozitate, culorile fiind astfel perfecte si clare.

20.3MP APS-C CMOS Sensor

Distribuire one-touch si conexiune wireless – Wi-Fi (Smart Link)

Uita de cabluri si de grija pozelor sau a memoriei. Distribuie pozele pe Facebook sau in orice retea sociala sau trimite-le pe email direct de pe camera ta foto. Un buton dedicat (Hot key) iti ofera posibilitatea de a salva pozele pe smartphone imediat dupa ce le faci.

One-touch wireless sharing

Prin activarea functiei autoshare, pozele sunt trimise automat pe telefon, imediat dupa ce le-ai facut.

AutoShare

Distribuie pozele tale oriunde cu NX1100 nu exista limite, direct de pe aparat fara cablu. Distribuie pozele catre prieteni oricunde in lume.

Camera NX1100

Controleaza camera cu smartphone-ul tau!

Prin aplicatia Remote Viewfinder poti conecta smartphone-ul la camera foto permitandu-ti controlezi camera: sa incadrezi cadrele, sa previzualizezi imaginile si multe altele. Poti astfel realiza poze de grup perfecte!

Remote Viewfinder

Captura imagine in miscare – Auto Focus (AF)

Referitor la capturarea imaginilor in miscare, NX1100 este mai presus de asteptari! Sistemul Auto Focus (AF) poate rivaliza cu al oricarei camere iar rata secventiala de 8 cadre pe secunda te ajuta sa capturezi imagini clare chiar daca viteza cu care se misca obiectele este mare.

NX 1100 Auto Focus 8fps

Senzorul de imagine CMOS ofera precizie maxima, oferindu-ti posibilitatea sa descoperi frumusetea unui video HD sau sa obtii cele mai bune rezultate cand faci o fotografie. Smart Auto 2.0 analizeaza elementele cheie ale imaginii, potrivind setarile in asa fel incat imaginile tale sa iasa perfect.

Smart Auto 2.0

i-Function 2.0, Smart Panel si 3D Panorama

i-Function 2.0 iti permite sa ai control total asupra fotografiilor tale, prin simpla rotire a inelului obiectivului poti potrivi setarile cheie asa cum iti doresti. Smart Panel iti ofera o interfata intuitiva care iti permite sa gestionezi setarile si aplicatiile camerei, iar Panorama si 3D Panorama iti ofera posibilitatea unor fotografii panoramice ample, 3D, care vor uimi pe oricine.
i-Function 2.0, Smart Panel si 3D Panorama

Varietate foarte mare ISO (12800, 7 trepte)

Sensibilitatea ISO utilizata fara ca imaginea sa sufere zgomot nedorit are o arie de acoperire foarte mare. La NX1100 orice conditie de iluminare are ca rezultat poze perfecte. Capacitatea camerei NX1100 la o valoare ISO 12800 ca setare normala inseamna ca in cele mai slabe conditii de iluminare vei obtine gradatii tonale bogate si culori reale. Vei putea de asemenea captura imagini clare chia si la obiectele care sunt intr-o miscare foarte rapida.
Samsung NX1100

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS