Camera foto Samsung WB150F

Extinde-ti si clarifica-ti perspectivele
Zoom optic de 18x, OIS

Camera foto Samsung WB150F / WB150 observa exact aceleasi lucruri ca si ochiul tau, capturand pana in cel mai mic detaliu atat imagini in prim plan cat si imagini ample. Stabilizatorul de imagine optic (OIS) al camerei video iti stabilizeaza imaginea iar daca iti tremura mainile, fotografiile vor fi la fel de clare ca in mod normal.

Zoom optic de 18x, OIS

Obiectiv superangular 24 mm

Obiectivul superangular de 24 mm itiofera fotografii mai ample, cuprinzand un camp vizual mai mare decat in mod normal, la  scara reala.

Obiectiv superangular 24 mm

Partajare şi salvare instantanee, simplu
Conectivitate Wi-Fi

Datorita conexiunii Wi-Fi poti distribui pozele instant, oriunde. Distribuie pozele tale preferate in retelele sociale sau trimite-le prin email direct de pe camera foto. De asemenea poti sa incarci pozele pe Cloud si astfel sa beneficiezi tot  timpul de memorie disponibila indiferent cat de multe poze faci. Functia TV Link permite afisarea wireless a pozelor pe un ecran TV mare fara sa mai utilizezi cabluri.

Wi-Fi

O camera foto cu adevarat inteligenta!

Modul Manual complet iti permite sa realizezi fotografiile exact asa cum vrei. Creativitatea ta este tot ce conteaza, de aceea Samsung iti da posibilitatea sa fotografiezi exact asa cum iti doresti. Recunoasterea inteligenta automata 2.0 regleaza cele 16 moduri de fotografiere si cele 4 moduri de filmare pentru a iti oferi captura perfecta in cele mai bune cadre. Surprinzi persoane sau obiecte in miscare exact ca un profesionist. Ecranul LCD hVGA de 3 inch iti ofera luminozitatea perfecta detectand nivelul de luminozitate si regland ecranul astfel incat poza sa fie perfecta.

O perspectivă cu totul nouă

Smart Filter 3.0, Panoramic Views si Magic Frame

Smart Filter 3.0, Panoramic Views si Magic Frame te lasa sa te “joci” cu camera si cu imaginile. Prin functia Panorama live poti vedea poza panoramica inainte de a captura-o. Filtrul inteligent 3.0 este mai creator ca pana acum iar Magic Frame iti permite editarea fotografiilor venind cu o serie de efecte prestabilite.

Editare foto

“Split Shot” si “Picture in picture”

Cu functia Split Shot – fotografiile pot fi divizate pentru a exprima creativitatea. Fotografiile de tip picture in picture iti permite sa afisezi perfect momentele importante din viata ta! Captureaza mireasa aruncand buchetul iar apoi combina imaginea cu cea a fetei care il prinde.
"Split Shot" si "Picture in picture"

Camera foto Samsung WB150F

Garantie 24 luni Samsung Romania

Zoom optic de 18x, OIS

Stabilizator optic de imagine (OIS)

Rezolutie senzor: 16.1mp

Memorie:

Memorie interna: 18 MB
Memorie externa:

 • SDSC (pana la 2 GB)
 • SDHC (pana la 32 GB)
 • SDXC (pana la 64 GB)

Conectivitate

 • USB 2.0
 • Sistem de operare compatibil cu Windows XP SP2 / Vista / 7
 • microUSB (5 pini)

Ecran LCD TFT

 • 3″ (7,62 cm), 460 K puncte
 • Obiectiv Schneider-KREUZNACH cu zoom 18x
 • Intelli-zoom: 2x
 • Zoom digital

Baterie reîncărcabilă: SLB-10A

Expunere: ± 2EV (intervale de 1/3 EV)

 • Lentile: 4.5 – 22.5 mm (echivalent 35 mm: 25 – 125 mm)
 • Automat, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Blitz integrat: da

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS