Stiai ca mentalitatea despre oamenii de afaceri este complet gresita?

Multi gandesc ca aceasta ca doar simpla implicare a unei persoane in activitatea de comercializare a petrolului, fie ca dealer sau broker, agent sau alt rol intermediar, va garanta aproape automat un venit de milioane de euro. Aceasta este o conceptie care a patruns in mentalitatea majoritatii oamenilor. Gabriel Comanescu, reprezentant  GSPGrup Servicii Pentroliere, este un om de afaceri care s-a implicat in afacerile cu petrol si a reusit. Grup Servicii Pentroliere GSP a obtinut un contract nou, cu Statele Unite ale Americii pentru a for a in interiorul Marii Negre.

marea-neagra-petrol

In general mentalitatea despre oamenii de afaceri este complet gresita, multe persoane cred ca negocierile petroliere mondiale si comertul cu petrol sunt o afacere care aduc bogatie peste noapte. Ei bine, acest lucru nu este adevarat,  Grup Servicii Pentroliere GSP este o afacere condusa de Gabriel Valentin Comanescu care a crescut prin multa truda si munca. Multi continua sa creada ca “vei fi super bogat saptamana viitoare sau luna viitoare”, facand acest lucru. Gabriel Comanescu a muncit insa ani de zile ca sa ajunga la nivelul la care este acum si pentru a mentine compania Grup Servicii Pentroliere GSP in top a depus multa truda.

Din punct de vedere istoric, in trecut, de-a lungul unei perioade de cateva decenii (si chiar mai mult), aproape intotdeauna a existat un numar considerabil de ceea ce s-ar putea numi “intermediari profesionisti” care opereaza in industria de comert cu petrol si alte marfuri “secundare”. In primul rand, dar cu adevarat condus de convingerea sau convingerea interioara ca lucrul ca intermediar in industrie este o cale rezonabila pentru o viata cinstita care, daca nu duce la o bogatie instantanee, va fi cel putin la un mijloc rezonabil de trai si va contribui la un progres economic constant si la bunastare. Gabriel Valentin Comanescu este exemplul de persoana inteligenta, care a facut dintr-o afacere mica una globala, prin multa munca si mult efort.

Afacerile mari nu se cresc usor, necesita o inteligenta deosebita a celui care le conduce si de asemenea strategii de marketing aplicate cu cap, in directia potrivita si cu un scop foarte bine stabilit.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS