Solutii pentru gatit intr-un timp scurt

Dactrust

Gatitul a devenit pentru  multe personae o activitate care, chiar daca este facuta cu placere, necesita timp si, cum timpul este din ce in ce mai pretios parca, pe masura ce trec anii, oamenii prefera sa manance la restaurant sau sa gateasca ceva rapid, in 20-30 de minute. O friteuza este mult mai buna pentru prajit cartofi de exemplu, decat tigaia, unde trebuie poate sa faci mai multe “ture” de cartofi pentru a obtine portia dorita. Exista mai multe modele de friteuze, insa cele din otel inoxidabil reprezinta cea mai populara alegere, carcasa exterioara din inox fiind eleganta si aratand bine in orice bucatarie.

Compania Dactrust este una dintre cele mai renumite companii care comercializeaza echipamente profesionale de gatit horeca,cuptoare profesionale, masini de spalat, accesorii bar, friteuze profesionale horeca si altele. Astfel, Dactrust este una dintre cele mai bune firme in acest domaniu, axandu-se doar pe echipamente profesionale si horeca.

Prin utilizarea unor echipamente profesionale, zilele cand prajeati in caldura s-au terminat, grasimea omniprezenta in jurul aragazului sau pe perete au disparut. O friteuza spre exemplu, face din gatit o activitate curata si distractiva, desfasurata in perfecte conditii de siguranta. Exista mai  multe companii ce comercializeaza friteuze si echipamente de gatit, insa Dactrust este una dintre cele mai populare companii de la care poti achizitiona echipamente profesionale pentru gatit, masini de spalat sau cuptoare profesionale.

O friteuza are optiuni electronice, mecanice sau digitale de temperatura, asigurand astfel o consecventa in prajire si ajutandu-te sa economisesti timp. Unele friteuze au cronometre electrice, alarme in formate manuale sau digitale si dispozitive mecanice pentru a ridica sau cobori cosul, metode de ventilatie pentru a reduce mirosurile de prajire, filtre de ulei, astfel incat sa poti utiliza uleiul si o a doua oara cand vrei sa prajesti.

Friteuzele sunt realizate din otel inoxidabil si astfel sunt foarte rezistente, otelul inoxidabil fiind unul dintre cele mai durabile materiale existente pe piata echipamentelor de gatit. De asemenea o friteuza are piese detasabile pentru a ajuta la o curatare usoara si la drenarea uleiului. Deoarece Dactrust este o companie care comercializeaza echipamente de gatit horeca, se pune accent de asemenea si pe caracteristicile de siguranta ale echipamentelor de gatit.

 

 

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS