Probleme cu bateria care nu rezista mult? Vezi cele mai bune optiuni!

Power bank

Nimic nu este mai frustrant decat un iPhone de ultima generatie cu bateria descarcata. Daca va doriti sa nu va mai sperie niciodata mesajul „20% battery remaining”, puteti sa va orientati spre achizitionarea unui incarcator portabil, baterii externe sau power bank, cum mai sunt denumite.

In principiu, aveti de ales dintre urmatoarele optiuni:

  1. Incarcatorul auto standard – acesta are o istorie pe piata mult mai lunga decat cea a iPhone-urilor si este ideal pentru cei aflati mereu pe drumuri. Tocmai datorita acestei utilitati general recunoscute, cele mai multe pachete iPhone includ, inca de la iesirea din fabrica, si acest tip de incarcator. Dezavantajul evident al acestei optiuni il constituie faptul ca a te afla in miscare nu presupune, neaparat, a te afla in masina, context in care nu prea avem ce face cu el.
  2. Incarcatoare pe baza de baterii sau power bank – deloc surprinzator, in prezent se comercializeaza incarcatoare portabile care transfera pur si simplu puterea generata de baterii standard AA catre iPhone. Daca planuiti sa va bazati pe aceasta metoda in mod frecvent, ideal ar fi sa alegeti in locul acestor baterii un set de acumulatori pe care sa-i tineti incarcati ca rezerva.
  3. Huse cu incarcator incorporat – usor de folosit, aceste huse ofera nu doar protectie impotriva micilor accidente, ci si o incarcare constanta. Ele incorporeaza o baterie si realizeaza incarcarea printr-un contact direct cu punctul de incarcare al iPhone-ului. Evident, ca si bateriile de mai sus, si aceste huse se incarca in mod frecvent printr-un cablu USB.
  4. Incarcatoare solare – evident una dintre cele mai noi optiuni de pe piata, acestea reprezinta solutia ideala pentru cei care petrec mult timp in aer liber. La aceasta categorie aveti chiar de ales dintre husele cu baterie incorporata care se incarca cu energie solara respectiv alte device-uri care se conecteaza prin USB la iPhone. Cum ramane insa cu zilele mai putin insorite, ramane sa descoperiti chiar dumneavoastra, daca optati pentru aceasta varianta.

Am ales sa punem accent pe baterii externe sau pe categoria de incarcatoare iPhone portabile tocmai pentru ca acestea prezinta cel mai mare interes. Cu totii primim incarcatorul de retea cand cumparam un smartphone, dar adevarata provocare intervine abia atunci cand suntem pusi in situatia de a cauta alternative care sa ne fie de folos oriunde ne-am afla.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS