Pentru ce sa aleg cearsafurile de unica folosinta?

Seturile de cearceafuri de unica folosinta au fost dezvoltate ca inventie din polimer netesut. Kimberley Clark Corporation a fost pionierul pentru cearsaf unica folosinta in anii ’60. Majoritatea companiilor care comercializeaza huse de pat unica folosinta sau cearceafuri de unica folosinta  o fac pentru a ajuta spitalele si motelurile sa rezolve problemele igienice reprezentate de cearceafurile normale. Astfel cateva seturi de cearceafuri de unica folosinta vor scuti timp, si chiar bani.
cearceaf-de-unica-folosinta
Astazi produsul a atins o anumita calitate care se potriveste tuturor nevoilor. Un cearceaf unica folosinta este rezistent la apa: puteti gasi un cearceaf unica folosinta pe care sa il folositi ca protectie pentru saltele (sau contur). Ele sunt foarte convenabile pentru probleme de incontinenta pentru batrani sau copii. Aceste huse de pat unica folosinta pentru saltele sunt realizate cu o folie de plastic acoperita cu o foaie de material polimeric netesut. Protectia apei este totala si puteti fi sigur ca 100% din saltea va fi protejata.

Bineinteles, protectorul de saltea echipat protejeaza si gardul saltelei si nu se misca asa cum ar putea fi pad-ul. Problema acestei inventii deja de 30 de ani este ca nu poate fi folosita intr-un hotel regulat. Zgomotul foii de plastic acoperite era prea mare, iar oaspetii il inlatura frecvent in timpul noptii, deoarece nu pot dormi. Asadar, un astfel de cearsaf unica folosinta este folosit de obicei in spitale.

In 2007 Caractere Paris a imbunatatit tesatura utilizata la un cearceaf unica folosinta pentru placa fixata utilizand un alt material in care plasticul nu mai este acoperit, ci este integrat cu materialul polimeric netesut. Zgomotul a fost redus dramatic si permite folosirea acestor cearceafuri de unica folosinta in general in hotelurile de 3 stele. Marile lanturi hoteliere, cum ar fi Accor, le folosesc in fiecare zi si recunosc confortul si usor de utilizat al produsului. De asemenea, imbunatatesc igiena protectiei patului datorita utilizarii la timp a produsului. De fapt, ei schimba cearceaful de unica folosinta in fiecare luna si sunt foarte multumiti de acest produs.
La noi astfel de cearceafuri de unica folosinta sunt de obicei utilizate in cabinete medicale, in spitale si in particular pentru copii mici sau pentru batrani.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS