Legatura intre frumusete si stima de sine

Amalia.ro

Femeile au nevoie sa se simta frumoase, tocmai de aceea pun accent de multe ori pe frumusetea exterioara. Un kit unghii sau un set de farduri poate reprezenta un cadou frumos pentru o femeie care pune accent pe frumusetea exterioara. Nu trebuie ca o femeie sa nu se ingrijeasca, ea trebuie sa fie frumoasa si la exterior si la interior, spre exemplu un kit de unghii reprezinta un instrument necesar pentru infrumusetarea exterioara. Stima de sine scazuta poate fi considerata o boala, spre exemplu atunci cand noi nu ne putem vedea calitatile si ni le vede partenerul, este o problema, fara sa ne dam seama cadem in capcana acestei probleme si anume stima scazuta de sine. Intr-adevar, un kit de unghii sau niste farduri nu ne ajuta neaparat sa avem o stima de sine crescuta, insa influenteaza foarte mult increderea de sine legata de frumusetea exterioara.

Spre exemlu noi nu ne vedem o persoana frumosa si  avem un partener care ne divinizeaza, ei bine fara sa ne dam seama, brusc ne simtim mult mai bine, mai mandri, mai siguri pe noi. Daca primim complimente frumoase si nu oferim inapoi, avem o problema. Trebuie sa privim din mai multe puncte de vedere problema si sa nu ne culcam pe o ureche. Daca ii place partenerului de tine si iti vede cateva calitati in plus, fata de ceea ce vezi tu, nu inseamna ca trebuie sa ti se urce la cap. Cumpara-ti farduri, oje, kituri unghii de pe Amalia.ro sau de pe orice alt site care vinde produse de calitate.

Nu mai conteaza deloc ca o parte din tine te percepea asa cum erai in realitate, ci conteaza faptul ca cineva era suficient de orb sa nu vada adevarata ta personalitate. Asta inseamna ca s-a instalat dependenta de celalalt. Problema este ca atunci cand devii dependent de partener nu ii mai vezi defectele ci doar vezi cum te urca in slava, cum ca esti extraordinar, destept, frumos, divin. Acesta poate chiar sa te critice pentru ca tu nu mai vezi acest lucru, vezi decat ceea ce vrei. Vezi decat o persoana care iti face complimente si care te ajuta sa devii cineva, in mintea ta. Acesta poate sa faca orice si ii treci cu vederea ca a inceput sa te critice si sa te demoralizeze. Ai senzatia ca doar ti se pare, ca e ceva de moment, lipsit de importanta.

Asadar, pune accentul pe frumusetea interioara dar si pe cea exterioara, cumpara-ti un kit unghii sau un set de farduri, insa ai grija ca unul dintre cele mai importante aspecte cand achizitionezi farduri sau kituri unghii sa fie calitatea produselor.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS