Domenii vizate in dezvoltarea personala

Cele mai bune carti de dezvoltare personala pun accent pe principii la care vin si cu povestea unei persoane care prin acel principiu a ramas istorie sau pur si  simplu avea o viata mai buna. Toate problemele noastre sunt rezolvabile, iar dorintele noastre pot deveni realitate avand ancore povesti ale altor oameni pe care le putem cunoaste in principal citind carti, biografii, iar daca ne gandim, preturi pentru acestea sunt destul de mici. Books Express.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu preturi avantajoase la  cartile de dezvoltare personala.

 

Perspective si dezvoltare personala

Dezvoltare personalaIn ultima perioada observam ca in privinta dezvoltarii personale au aparut doua tipuri de curente, unul in care oamenii afirma ca dezvoltarea personala are un rol foarte important in dezvoltarea oricarei persoane si un curent in care dezvoltarea personala este luata peste picior.

In cele ce urmeaza vom incerca sa intelegem ambele perspective si sa va recomandam idei de care sa tineti cont, cum sa priviti dezvoltarea personala astfel incat sa fie utila si un magazin online unde sa gasiti carti la cel mai bun pret.

Avand in vedere faptul ca suntem diferiti, datorita educatiei, mediului si informatiilor care se abat asupra noastra in decursul vietii, personalitatea, caracterul si temperamentul nostru e diferit de al altora, iar acest fapt influenteaza modul in care privim anumite idei si concepte, si poate fi doar o perspectiva si nu o realitate.

 

De cine sunt scrise cele mai bune carti de dezvoltare personala

In decursul secolului XX au existat mai multi autori care au creat unele cele mai bune carti de dezvoltare personala, unul dintre acestia, Napoleon Hill, a analizat 3000 de povesti de viata prin interviuri si analiza a activitatii acestora, printre care povestea lui Edison, Ford, Andrew Carnegie, oameni model pentru cei care mai tarziu au contribuit la evolutia tehnologiei: Bill Gates, Steve Jobs dar si alti pioneri ai ale acestor doua secole, XX si XXI.

 

Domeniile vizate

Cartile de dezvoltare personala vizeaza mai multe domeni ale vietii nu doar cel antreprenorial, e un domeniu ce cuprinde acele carti care prin natura lor ofera informatii practice cu o doza de motivatie, astfel incat sa fie mult mai usor sa fie puse in practica.

 

De ce unora nu le place cititul

De mici suntem obligati sa citim lucruri, in general pentru scoala, iar in functie de tiparele noastre de gandire acest lucru poate fi placut sau mai putin placut, iar intrebarea noastra este: “De ce?”

Fiecare persoana pentru a face ceva, are nevoie de o motivatie, unii o gasesc si isi seteaza creierul sa faca lucruri care sa-i aduca la obiectivele setate, iar motivatia vine din efectele viitoare, pe cand altii, nu pot citi decat lucruri care le creaza placere, care in acelasi timp prin natura scrierii motiveaza cititorul sa mearga mai departe, aceste lucruri tin exclusiv de tiparele de gandire ale cititorului.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS