Cele mai comune utilizări ale pereţilor pentru compartimentare

Cele mai comune utilizări ale pereţilor pentru compartimentare

pereti-min

Cele mai comune situaţii în care se folosesc pereţi de compartimentare sunt întâlnite în cazul locaţiilor de birouri, unde gestionarea spaţiului este un subiect de interes general. Există mai multe tipuri de astfel de pereţi, utilizaţi pentru asigurarea liniştii şi a confortului, iar alegerea celui potrivit se face în funcție de necesități și preferințe.

Cele mai comune tipuri de panouri de compartimentare birouri

Pereţii verticali, cu structură metalică, şi acoperiţi cu o singură placă sunt folosiţi pentru a separa încăperile dintr-un birou sau apartament. Performanţele acustice ale acestora sunt îmbunătăţite prin mărirea cavităţilor despărţitoare şi umplerea lor completă cu vată minerală.

În această ecuaţie pot fi adăugate şi plăci de gips-carton pe amândouă extremităţile pereţilor despărţitori. Se pot aduce îmbunătăţiri adiţionale ale sistemului, în cazul în care se evită contactul direct între componentele de metal şi pereţii de material rigid.

Pereţii verticali cu structură metalică şi plăci duble sunt utilizaţi tot pentru a separa camerele unui apartament sau pentru a delimita spaţiile de birouri. Au performanţe acustice bune, care pot fi suplimentate cu ajutorul unui strat suplimentar de gips-carton.

Pereţii verticali cu structură metalică şi plăci duble sunt utilizaţi ca şi cei anterior menţionaţi, pentru compartimentare. Au un mecanism de izolare îmbunătăţit cu ajutorul unui al doilea strat de gips-carton. Se pot obţine şi îmbunătăţiri suplimentare, în cazul în care se evită contactul direct între părţile metalice şi pereţii ficşi.

Avantajele pereţilor de compartimentare

  • sunt confecţionaţi din materiale eficiente şi foarte uşoare;
  • nu ocupă foarte mult spaţiu în cameră;
  • se instalează uşor şi eficient;
  • performanţele acustice pot fi îmbunătăţite, folosind o structură metalică dublă, cu interiorul format din material izolant;
  • cavităţile pot fi umplute complet cu vată din sticlă, pentru optimizarea mecanismului de izolare fonică.

Utilizând panouri de compartimentare birouri de cea mai bună calitate, amenajarea interioară va fi una de durată, cu numeroase beneficii asupra stării de spirit a persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în interior.

Soluţii eficiente pentru compartimentarea birourilor

Închirierea de spaţii foarte mari este căutată în prezent, în special de firme cu un număr mare de angajaţi, pentru că spaţiile acestea permit o compartimentare mult mai eficientă şi personalizată, în funcţie de nevoile specifice ale angajaţilor, pentru ca spaţiul să răspundă prompt cerinţelor existente.

Cele mai comune soluţii utilizate sunt cele care implică pereţi de compartimentare. Sunt foarte apreciate în acest sens compartimentările cu sticlă.

Pereţii din sticlă asigură o foarte bună luminozitate naturală, mult mai mare comparativ cu pereţii opaci. Datorită luminii, spaţiul pare mai mare şi dispare senzaţia de rigiditate specifică birourilor. Sticla poate să fie inclusiv mătuită, pentru cazurile în care sunt necesare spaţii care să ofere un nivel ridicat de intimitate, sau poate fi realizată în diverse culori, pentru a genera o stare de bine şi de relaxare.

Pentru compartimentare cu sticlă se ţine cont de aspectul general, dar şi de finisajele existente la suprafaţă. Utilizarea inteligentă a sistemelor de partiţionare a birourilor asigură senzaţia de spaţiu amplu, necesar atât pentru confortul personalului, cât şi pentru realizarea unei munci eficiente.

Office Nova Concept – panouri de compartimentare birouri de cea mai bună calitate

Office Nova Concept oferă cele mai bune panouri de compartimentare birouri, la cele mai avantajoase preţuri. Fie că este vorba despre panouri metalice cu finisaje deosebite, despre panouri compacte pe structură metalică sau despre panouri din sticlă, în magazinul online al companiei pot fi găsite toate tipurile de pereţi de compartimentare, în funcţie de preferinţe şi de necesităţile specifice.

Un spaţiu de birouri perfect pentru angajaţi este unul care generează o atmosferă relaxată şi confortabilă pentru aceştia. Cu ajutorul pereţilor despărţitori potriviţi, se vor obţine spaţii care să îi facă fericiţi pe angajaţi şi care să sporească productivitatea. În ceea ce priveşte designul şi aspectul, nu există nicio limită, culorile putând fi alese în funcţie de preferinţele proprii, modelele sunt opţionale şi dimensiunile sunt personalizabile.

Pentru cei care nu pot determina care este cea mai bună soluţie, echipa de vânzări Office Nova Concept este mereu gata să vină în ajutorul cumpărătorului cu cele mai bune sfaturi şi sugestii.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS