Importanta pieselor auto de rezerva

Becuri auto

In zilele noastre si in anii in care traim electricele auto sau piesele electronice din automobilul dumneavoastra nu mai sunt un subiect tabu. Fie ca este vorba de becuri auto sau de piesele pentru radio, electronice auto sau ulei pentru cutia de viteze, autoturismul are nevoie de atentie la toate detaliile. Nu oricine poate schimba un bec auto, insa este bine sa stiti care sunt preturile pentru becuri auto. Este intotdeauna bine sa ai un bec auto de rezerva la indemana special pentru autoturismul tau, in caz ca se ard becurile sa poti sa mergi direct in service pentru a fi schimbat.

Chiar daca pare poveste sau nu, electricele auto sau piesele electronice nu sunt doar de fite toate aparatele electrice din masina dumneavoastra. Pana la urma daca analizam cu atentie si luam spre exemplu un simplu incarcator de telefon mobil, unul clasic care intra in locul de bricheta la masina, cat de util este. Sa ramaneti fara baterie la telefon si sa trebuiasca sa anuntati familia, spre exemplu, ca mai intarziati. Daca nu este o prioritate incarcatorul, luam ca exemplu radioul sau afisarile de bord, cine nu ar vrea sa-si auda stirea sau melodia preferata la radio sau cine nu ar vrea sa stie cata benzina sau motorina mai are in rezervor. Dupa cum vedeti cei care au inventat automobilul s-au gandit la mersul nostru pe jos. Ne-au ajutat sa nu mai facem atat de multa miscare pe jos si sa nu intarziem cand ne grabim sau sa nu mai caram cu mana greutatile, cumparaturile, dar cei care au inventat toate aparatele electrice din masina s-au gandit la utilitatea acestora si cum ele pot conferi un confort si un lux, de ce nu.

Instalatia de alimentare cu curent electric este formata din:

  • bateria de acumulatoare;
  • generatorul de curent cu releu regulator;
  • releu de indicare a încarcarii bateriei.

Ei bine exista si variante, puteti cauta oferte la toate electricele sau piesele auto pe care doriti sa le achizitionati, chiar si injectoare sau becuri auto, urmarind ofertele si promotiile, aveti sansa sa gasiti preturi mai rezonabile, chiar si pentru un bec auto.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS