3 lucruri de care sa tineti cont cand achizitionati carlige de remorcare

Carligele de remorcare sunt de mai multe tipuri si dimensiuni, in functie de aplicabilitatea acestora. Se folosesc pentru a remorca autovehicule si pot fi atasate fie la un lant, fie la un cablu de remorcare, de carligul camionului ce va tracta respectivul autovehicul. Multe persoane cauta carlig remorcare golf 3, carlig remorcare golf 5, carlig remorcare golf 6 sau carlig remorcare golf 6 variant la un pret cat mai mic. Spre exemplu poti gasi carlig de remorcare vw golf la pret avantajos chiar si pe internet, unde poti descoperi un pret foarte bun pentru carlige de remorcare vw golf.

carlig-remorcare

Va oferim mai jos citeva lucruri de care sa tineti cont atunci cand achizitionati carlige de remorcare:

Tip: In primul rand si cel mai important, asigurati-va ca achizitionati carligul ce se potriveste sistemului de prindere al autovehiculului dvs. Aveti nevoie de un carlig traditional? Sau unul in forma literei D? Sau poate aveti nevoie de un carlig de remorcare ce are la capat filet, astfel incat sa-l puteti atasa ancorei din partea din fata a autovehiculul dvs. Sau, puteti avea nevoie de unul ce se potriveste sistemului de prindere din partea din spate a camionului dvs. (acestea pot fi in forma literei D, tip inel s.a.m.d.).

  • Greutate: Asigurati-va ca achizitionati carligul ce poate sustine greutatea autovehiculului ce urmeaza a fi remorcat. Nu folositi un carlig ce este cu mult peste greutatea autovehiculului deoarece poate fi prea larg pentru sistemul de prindere (tineti cont de tipul carligului si de sistemul de prindere – de exemplu, un carlig traditional de mare tonaj poate fi prea gros).
  • Invelis protector: Verificati carligul sa aiba un invelis protector durabil pentru a rezista impotriva ruginii. Vopsirea electrostatica este varianta cea mai des intalnita, dar sunt si altele.
  • Protectie: Daca folositi inele atasate la ancorele sistemului de prindere de pe bara de protectie a autovehiculului, este posibil ca inelele sa zgarie bara. Cautati un carlig de remorcare sau un inel ce include un invelis protector acrilic sau cauciucat pentru a preveni astfel de situatii.

 

Ai nevoie de carlig de remorcare? Daca doriti sa achizitionati un carlig de remorcare de calitate pentru vW golf, indiferent ca este carlig remorcare golf 3, carlig remorcare golf 5, carlig remorcare golf 6 sau carlig remorcare golf 6 variant, trebuie sa aveti in vedere raportul greutate-rezistenta; de asemenea, trebuie sa verificati daca acesta se potriveste sistemului de prindere al autovehicului pe care va fi montat. Cu un carlig potrivit, fie in forma literei D, fie tip inel, puteti remorca autovehicule aflate in situatii dificile.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS