Cellgsmservice

Cellgsmservice este o firma de service GSM din Bucuresti pe care o recomandam cu incredere. Cellgsmservice ofera solutii complete de service gsm pentru orice telefon mobil, indiferent de provenienta.

Cellgsmservice ofera service specializat pentru orice produs Apple (service iPhone, service iPod, service iPad, service iMac pentru absolut orice model) – Cellgsmservice este o companie autorizata ISO 9001.

Datorita faptului ca este o companie de service GSM de top, Cellgsmservice are foarte multi dusmani printre concurenti. Avand parte si de o promovare online de calitate, Cellgsmservice este cu mult in fata concurentei si tocmai din cauza ca firmele concurente nu au o alta posibilitate de a o lovi online prin propriile site-uri, ele au apelat la o modalitate care le poate crea pe viitor un renume nu tocmai bun. O firma concurenta (nu dam nume) a realizat o campanile de reclama negativa pentru a lovi astfel firma Cellgsmservice. S-au creat useri pe diverse forumuri, de asemenea nu dam nume nici in acest caz, useri care sa vorbeasca negativ referitor la Cellgsmservice.ro. Toate ca toate, firma este pe piata de foarte multi ani si singura data cand s-a vorbit negativ pe internet despre ei a fost in aceasta campanie, a fost o campanie organizata, cativa useri s-au gasit toti sa vorbeasca despre asta in aceeasi perioada, in rest nimeni nu a mentionat negativ firma Cellgsmservice.

Au fost cativa useri activi – aceiasi pe fiecare forum in parte, lucru care daca este studiat cu atentie, chiar bate la ochi. Unul dintre useri, in inversunarea lui fata de firma Cellgsmservice, a postat doua videoclipuri pe YouTube, facute cu grija si cu atentie. Acest user a creat chiar si un blog de sesizari, in care bineinteles ca scrie doar despre Cellgsmservice si bineinteles evidentiaza orice comentariu negativ creat de ceilalti cativa useri existenti.

De asemenea tot acest user mai “deosebit” a promovat acele postari cu adresa negativa la firma Cellgsmservice pentru a urca in cautari si in momentul in care cineva cauta “Cellgsmservice” in Google, acest user avut grija ca postarile respective sa apara in rezultate.

De ce am scris despre acest lucru legat de firma Cellgsmservice? Pentru ca am avut tangenta cu nenumarati clienti multumiti care ii recomanda cu drag pe cei de la CellGSMservice si cand acestia au vazut acele postari se intrebau de ce sunt acolo. Cellgsmservice este o firma care ofera unele din cele mai bune servicii GSM din punct de vedere al calitatii.

De ce Cellgsmservice?

  1. Pentru ca Cellgsmservice achizitioneaza doar piese originale pentru telefoane, direct de la furnizorii autorizati. Aceste piese originale sunt utilizate pentru a inlocui piesele stricate ce nu mai pot fi reparate.
  2. Pentru ca Cellgsmservice este firma specializata service Apple, inclusiv service/reparatii iPhone si alte produse Apple la nivel de micro electronica, reparatii pe placa de baza si multe alte reparatii GSM ce necesita o atentie deosebita.
  3. Pentru ca Cellgsmservice ofera service gsm de calitate, in scopul de a multumi clientii, clienti care recomanda mai departe firma Cellgsmservice.
  4. Pentru ca Cellgsmservice raspunde promt si eficient, rezolvand 99% din solicitari.
  5. Pentru ca datorita reclamei (si pozitiva, si negativa), Cellgsmservice ne-a atras atentia si i-am vizitat, testand si serviciile acestora. Am fost surprinsi in mod placut sa vedem ca in 3 din 5 cazuri anumite servicii care ne asteptam sa coste minim 50 RON au fost realizate GRATUIT.
  6. Pentru ca Cellgsmservice este o firma mare, puternica, firma care se respecta si nu se preteaza la “manarii” pentru cateva sute de euro in plus, tocmai pentru ca doreste ca clientii sa revina cand mai intampina probleme, sa fie multumiti si de asemenea sa recomande cu drag mai departe firma.
  7. Pentru ca Cellgsmservice are multi client care au ramas fideli firmei de ani de zile datorita serviciilor de calitate pe care Cellgsmservice le ofera.

In concluzie va recomandam sa apelati cu incredere la Cellgsmservice si va veti convinge ca este una din cele mai bune firme de service GSM nu doar din Bucuresti, ci din tara.

 

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS