Atentie utilizatori iPhone – Apple retrage milioane de incarcatoare

Atentie utilizatori iPhone – Apple retrage milioane de incarcatoare de pe piata!

Anuntul facut de Apple, prin care invita cateva milioane de clienti din peste 35 de tari sa isi inlocuiasca incarcatoarele smartphone-urilor, a ingrijorat pe toata lumea. Se pare ca este vorba despre modelul de incarcator A1300, comercializat in perioada octombrie 2009 – septembrie 2012, despre care s-a constatat ca are probleme de functionare. Asa cum rezulta din anuntul de pe site-ul companiei, A1300 are tendinda de a se supraincalzi, reprezentand un factor de risc pentru utilizatorii sai.

Incarcator Apple

 

Desi aceasta manifestare a aparut pana acum in cazuri destul de rare, Apple nu doreste sa-si asume nici un risc, motiv pentru care ii sfatuieste pe toti cei care au achizitionat un astfel de incarcator sa isi stabileasca o programare la cel mai apropiat magazin autorizat si sa solicite inlocuirea acestuia cu un model mai nou.

Reamintim ca este vorba despre cateva milioane de incarcatoare ce trebuie schimbate, incarcatoare livrate pentru terminalele iPhone 3GS, iPhone 4 respectiv iPhone 4S. Grupul celor 37 de tari vizate include, pe langa tara noastra, si Austria, Albania, Africa de Sud, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Egipt, Elvetia, Franta, Finlanda, Grecia, Germania, Ungaria, Israel, India, Indonezia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Moldova, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Norvegia, Portugalia, Slovacia, Rusia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia si Vietnam.

Pe site-ul oficial a fost publicat, cu aceasta ocazie, urmatorul mesaj: „Apple a demarat in mod voluntar un program care permite utilizatorilor sa isi inlocuiasca incarcatoarele Apple 5W European USB Power Adapter care au fost livrate cu iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S in septembrie 2012 pentru ca, in cazuri rare, aceste incarcatoare se pot supraincalzi si pot prezenta riscuri”.

Incarcator Apple

Cea mai la indemana alternativa o reprezinta urmatoarea generatie de incarcatoare, modelul A1400. Pentru orice alte detalii sau informatii suplimentare, posesorii acestor incarcatoare sunt sfatuiti sa consulte informatiile de pe site-ul companiei.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS