Apple iPhone 4S Review

Apple iPhone 4S detine un procesor A5 cu doua nuclee, acesta furnizand putere dubla si fiind extrem de performant in ceea ce priveste grafica. Procesorul este atat de eficient, incat durata de viata foarte mare a bateriei este garantata.

iPhone 4S
Siri: asistentul tau intelligentSiri: asistentul tau inteligent

Siri este asistentul perfect: te ajuta sa programezi intalniri, sa preiei apeluri sau sa trimiti mesaje si multe altele. Trebuie doar sa ii vorbesti. Siri intelege ceea ce vrei si stie exact ce anume vrei sa spui.

 

Display Retina de 3.5 inchDisplay Retina de 3.5 inch

Tot ce intreprinzi cu ajutorul lui iPhone 4S este extraordinar. Acest lucru se datoreaza faptului ca pixelii de pe ecran au o densitate atat de mare, incat ochiului uman ii este practic imposibil sa distinga pixelii individuali.

 

Camera iSight de 8MP cu inregistrare video HDCamera iSight de 8MP cu inregistrare video HD

Optica avansata, lentila optimizata si un senzor de 8 MP iti permite sa capturezi imagini de cea mai buna calitate. De asemenea poti inregistra la 1080p full HD.

 

iOS 7iOS 7

Cu noi caracteristici precum Control Center si multitasking inteligent, iOS 7 face ca lucrurile pe care le faci zi de zi cu telefonul tau sa fie mai usoare, mult mai rapide si mai placute.

 

iPhone 4S

iPhone 4S

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS