Tomb Raider s-a intors cu o noua versiune pe 5 martie 2013

Tomb Raider este un joc action-adventure dezvoltat de Crystal Dynamics  di publicat de Square Enix.
Jocul reprezinta o continuitate a seriilor tomb raider cu acelasi actor principal – Lara Croft. A fost lansat de curand, pe 5 martie 2013 pentru PlayStation 3, Xbox 360 and Microsoft Windows si prezinta din third person perspective, unde jucatorul preia comanda caracterului principal. Suporta single player si multi player, cu 5 mape si 3 caractere diferite.

Story
Povestea incepe prin expeditia pe nava Endurance catre o insula unde apar frecvent furtuni, fiind acelasi loc in care s-au raportat nenumarate disparitii misterioase. Personalul acesti nave este format din Lara Croft, Conrad Roth, un vechi prieten al Larei si fost militar Royal Marine; Joslyn Reyes, mecanicul navei; Alex, un specialist IT; Jonah Maiava, un pescar; Angus “Grim” Grimaldi, ajutor; Samantha ‘Sam’ Nishimura, cea mai buna prietena a Larei; si  Dr. James Whitman.
Ei ajung pe aceasta insula si aici se va desfasura toata actiunea, plina de situatii neasteptate in urma carora Lara isi da seama ca nu poate avea incredere in toti membrii echipajului, rezultand in final ca unii dintre ei sa si moara.
Tomb Raider 2013
Tot misterul se datoreaza faptului ca pe aceasta insula exista asa numita ‘Sun Queen’ care se presupune ca said to hold mystical power. Scopul lui Lara va fi in cele din urma sa opreasca reincarnarea acesteia, oprind ritualul si distrugand ramasitele acesteia, dar acest lucru fiind realizat doar prin anumite sacrificii din partea echipajului ramas.

Jocul si-a primit un feedback foarte bun si un rating de 9.1 din 10 maximul permis, fiind totodata cel mai mare rating care l-a obtinut pana acum o editie Tomb Raider. Concluzia este ca e un este un joc excellent cu o poveste foarte buna.

Trailer:

Jocul a avut peste 1 million de jucatori in mai putin de 48 ore de la lansare. Crystal Dynamics a anuntat acest lucru pe Twitter.
Site oficial:
http://www.tombraider.com/us/base/agegate?refer=184&

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS