Tigarile electronice

Tigarile electronice sunt din ce in ce mai folosite astazi, deoarece punerea in pericol a sanatatii si problema banilor au influentat pe majoritatea oamenilor.

Din fericire pentru cei care nu au reusit sa se lase de fumat, dar vor o viata mai sanatoasa sau doar o economie de durata, tigarile electronice folosesc materiale ce nu sunt nocive, la fel ca o tigara traditionala dar fara foc, flacara, tutun, gudron, monoxid de carbon si alte mii de substante daunatoare sau mirosul neplacut produs de tigarile traditionale iar un cartus pentru a reincarca aceste tigari electronice este la o treime din pret decat tigarile clasice.

Beneficii ale tigarii electronice:

– Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron.

– Poate fi folosita cu cele patru arome de baza cu un nivel deconsistent a nicotinei ridicat, mediu, mic sau fara nicotina pentru a satisface cerintele diferitilor fumatori.

– Cu ajutorul tehnologiei electronice aceasta tigareta produce fumtigatorului o senzatie similara cu cea a unei tigarete originale

– Posibilitatea de a fuma oriunde (avion, locuri internize pentru fumat, zone inflamabile, etc), deoarece nu exista, fum si  foc .

– Hainele nu vor mirosi a fum, nu pateaza dintii si nu produc cancerul deoarece aceasta foloseste vapori ci nu fum.

– Posibilitatea de a aduga aromele dorite si concentratia dorita de nicotina.

– Econmie de durata si eleganta!

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS