Web Hosting SSD

Web Hosting SSD

Probabil multi va intrebati ce este acela Web Hosting SSD, sau mai degraba ce reprezinta SSD sau daca este mai bun un Web Hosting SSD, si daca da, de ce? Ei bine, in acest articol veti afla raspunsurile.

SSD hosting este o tehnologie aparuta recent, legata de stocarea datelor.  Diferenta dintre tehnologia SSD si tehnologia veche o reprezinta in primul rand viteza mult mai mare pe care o ofera website-urilor, viteza pe care firmele de hosting care nu folosesc aceasta tehnologie, nu o pot oferi.

Web Hosting SSD

Tehnologia SSD – Solid State Drive (SSD) – se bazeaza pe discurile Solid State – de aici “SSD” care inseamna “solid state drive”.  Aceste hard disk-uri folosesc memorie flash in locul platanelor, accesarea datelor facandu-se mult mai rapid pe astfel de disk-uri.

De asemenea aceasta noua tehnologie bazata pe discuri Solid State (SSD) presupune si un consum scazut de energie, permitand astfel pe langa rularea la viteze impresionante si economisirea energiei consummate. Pentru site-urile cu traffic mare, alegerea unei firme de Web Hosting SSD este cea mai buna solutie.

Web Hosting-ul SSD ofera numeroase avantaje, printre care:

  1. Seek time mic
  2. Interogari rapide ale bazelor de date
  3. Eliminarea timpului de asteptare care exist ape hard-urile cu platane
  4. Consum redus de energie electrica
  5. Siguranta sporita a datelor, care beneficiaza de un algoritm de distribuire pe tot volumul hard-ului, nu pe sectoare, evitandu-se astfel si ciclurile repetate de scriere pe sectoarele platanului
  6. Durata mare de viata – peste 90 de ani
  7. Defragmentarea nu mai este obligatorie
  8. Reducerea erorilor read/write care apareau la hard-urile cu platane

Asadar Web Hosting SSD este o solutie perfecta in cazul in care doriti sa alegeti un hosting, chiar si daca site-ul vostru nu are traffic mare, deoarece page loading speed este un factor destul de important pentru optimizarea Google si SEO. De asemenea pentru inregistrare domenii.ro sau .com puteti apela la aceeasi firma de Web Hosting SSD.

Intel SSD 310 vs HDD

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS