NOUTATE: Acunetix Romania

Acunetix, lider mondial pe piata de securizare la nivel de web apps, intranet si servere, a ajuns oficial in ROmania.

Cu totii stim ca trebuie sa ne ferim de atacurile informatice. Cei mai multi dintre noi considera ca daca am pus un firewall, am rezolvat problema. Unii merg mai departe si pun serverele in cloud. Problema este tot acolo!

Firewall-ul filtreaza/blocheaza anumite conexiuni pe anumite porturi (cai de intrare si iesire – comunicare – in si dinspre server) dar cele pe care comunica, sunt deschise (exemplu: 80).

Acunetix Romania

Sunt doua tipuri de IT-sti: hackers – baietii buni care scaneaza vulnerabilitatile unui system, in vederea remedierii lor si crackers – baietii rai, care scaneaza si ei vulnerabilitatile, dar o fac in vederea exploatarii acestora.

Un cracker poate accesa un server prin porturi deschise, prin exploatarea gaurilor de securitate ce se regasesc in software-uri alte partilor terte, etc.

Acunetix te ajuta sa scanezi TOATE vulnerabilitatile cunoscute pana in prezent. Pe langa faptul ca ti le indica, iti si explica cum trebuie sa procedezi pentru a le remedia!

In plus, poate fi folosit ca proxy server + web sniffer, ceea ce inseamna ca analizeaza in timp real traficul venit dinspre si inspre server (solicitare si raspuns), ceea ce creste substantial nivelul de securitate.

Un operator uman nu poate analiza in permanenta mii, sute de mii sau poate milioane de solicitari pe secunda!

Printre clientii Acunetix la nivel global, amintim: Pentagonul, Departamentul Fortelor Aeriene,  NASA, Sony, Danone, Deutsche Bank, BT, T Mobile, CISCO, Raiffeisen Bank, iar lista continua.

In Romania, Acunetix este reprezentata de compania Best Speed Network, specialisti in securitate, recuperare de date, stergere definitive de date, mentenanta si consultanta IT.

Acunetix Romania

O echipa de hacker, a fost contactata de catre Bank of America, in vederea scanarii sistemului intern si securizarii acestuia. Acunetix a fost principalul software folosit de hackeri!

 

Mai multe detalii vor fi oferite pe pagina de facebook: www.facebook.com/AcunetixRomania

Acunetix. E timpul pentru un alt nivel de securitate!

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS