Cum alegem gazduirea pentru un site?

Pentru a alege o firma de hosting trebuie sa tii cont de anumiti factori.

1. Plătind hostingul primiti garanţii

Firmele de hosting gratuit isi rezerva dreptul de a elimina orice cont, cu sau fără motiv. Hostingul platit este absolut diferit. Atunci când faceti prima plată, intrati într-un contract legal cu firma. Firma de hosting face copii de siguranta  datelor dumneavoastră, au de asemenea un aşa-numit “Service Level Agreement” şi, prin urmare, va compensa serviciul de nefunctionare.

2. Hostingul platit  ofera incredere

Pe serverele gratuite de hosting exista uneori peste 30.000 de conturi. Asta înseamnă că mii de utilizatori folosesc resursele serverelor, în acelaşi timp, incarca pe servere. Puteţi vedea, uneori, un mesaj care afisaza “Serverul este ocupat”, sau”întreruperea serverului”. În cazuri foarte rare cand avem un server cu intrerupere completă, puteţi pierde vizitatorii de pe site sau chiar vanzarea. Cum nu puteti permite sa se intample asa ceva, dati upgrade contului dumneavoastră cât mai curând posibil. Va fi mutat la serverul primei unde de instalare, acolo sunt doar 300 de clienti si primesc servicii cu uptime 99,9%, sau primesc banii inapoi!

3. Hostingul plătit este mai sigur

Când partajaţi un server, cu peste 30.000 de utilizatori, există sansa sa mearga prost, mai devreme sau mai târziu. (Aceasta este o practică comună cu majoritatea furnizorilor de hosting gratuit). Hostingul platit este complet diferit, prin urmare, serverul are mai multe resurse gratuite pentru a rula software-ul de securitate avansat de server.

4. Serverele plătite de hosting sunt mult mai rapide

Pe serverele de hosting gratuite, de obicei se va utiliza o linie de conexiune 10Mbps, în timp ce serverele de hosting platite au 100Mbps conexiune premium – care e mult mai rapida. Serverele de hosting care sunt plătite, de asemenea sunt echipate cu procesoare dual core şi quad fiabile unităţilor de disc SCSI (RAID 1).

5. Plătind hostingul nu aveti limite!

În scopul de a oferi găzduire gratuită pentru toată lumea, multe firme trebuie sa adauge limite. Exista limite de conectare MySQL, PHP, limitele de resurse, etc, care pot cauza probleme pentru multi clienti. Hostingul platit este cu adevărat nelimitat – pana depasiti un anumit trafic care este destul de mare – vă puteţi bucura de cel mai bun serviciu posibil, fără restricţii, la un preţ extrem de accesibil.

Gazduire site-uri

Sunt multe firme de hosting pe piata din Romania. De multe ori este foarte greu sa alegi o firma de care sa fii sigur ca ofera servicii in regula, serverul nu cade, pretul este bun sau alte conditii. De asemenea in momentul in care vrei sa achizitionezi un domeniu, ai multe variante si trebuie sa ai grija sa nu fie o firma fantoma, care acum este pe piata dar maine poate sa nu mai fie. Pentru inregistrare domenii recomandam maim ulte firme, printre care ROTL – de unde domeniile se cumpara pe viata la momentul actual si costa in jur de 50$. O alta firma pe care o recomandam este Dhost Romania.

 

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS