Dezvoltarea unei platforme software nationale: Revisal

Teamnet este una dintre companiile gigant din domeniul IT, atat software, cat si hardware. Multe turbulente s-au abatut asupra companiei Teamnet, inclusiv asupra revisal bucuresti (Registrul General de Evidenta a Salariilor), platforma utilizata pentru evidenta salariatilor din sistemul privat si de stat al Romaniei. Astfel, Teamnet gestioneaza zilnic peste 10.000 de raportari introduse de peste 400.000 de angajatori din Romania, care sunt utilizatori ai sistemului. Revisal (Registrul General de Evidenta a Salariilor) permite astfel verificarea contractelor de munca pentru angajatii din sistemul romanesc, analizarea informatiilor, raportarea informatiilor, managementul resurselor umane.

Revisal

Ca beneficii, Revisal (Registrul General de Evidenta a Salariilor) reduce riscurile, imbunatateste operatiunile de management ale contractelor de munca, imbunatateste controlul asupra contractelor de munca ale salariatilor si reduce costurile cu personalul ale Inspectiei Muncii. Prin utilizarea Revisal (Registrul General de Evidenta a Salariilor), se elimina documentele de hartie si practic creste controlul guvernului asupra a tot ceea ce inseamna salariati in Romania.

Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group, afirma ca extinderea pe plan international este una dintre cele mai mari chei ale succesului companiei Teamnet. Platforma Revisal (Registrul General de Evidenta a Salariilor) este pusa la dispozitie companiilor prin intermediul site-ului inspectiei muncii, unde puteti gasi si ghid de instalare si utilizare a platformei precum si un document privind raspunsuri la intrebarile frecvente adresate de catre diverse persoane.

Bogdan Padiu afirma ca ramura de dezvoltare a companiei Teamnet este in mai multe directii, inclusiv catre dezvoltarea de vehicule militare de tip blindat, insa nu si vehicule militare de lupta. Bogdan Padiu este convins ca succesul companiei se datoreaza si faptului ca este romaneasca, romanii fiind recunoscuti la nivel international ca fiind printre cei mai buni in ceea ce priveste tehnologiile noi si dezvoltarea acestora, atat pe plan software, cat si pe plan hardware.

Multe companii de dezvoltare IT se ramifica in multiple directii, Teamnet international este insa un lider in foarte multe dintre aceste directii ale tehnologiei, la nivel global colaboarand cu mai multe companii internationale. Teamnet are sanse mari sa devina un gigant urias al pietei tehnologiei, acest lucru nefiind dorit probabil de alti competitori din domeniul tehnologiilor de top.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS