De ce sa alegem baterii auto Varta?

De ce sa alegem baterii auto varta? Pentru inceput, ar fi suficient sa spunem ca Varta este o marca germana, statut care ii asigura o oarecare notorietate in ceea ce priveste nisa de baterii auto.  Mai mult decat atat insa, firma are o istorie mai mult decat impresionanta pe piata auto. Temeliile actualului concern au fost stabilite inca din 1800, la initiativa lui Adolf Muller, cel care infiinta compania Busche&Muller. Cu alte cuvinte, premisele acestor baterii auto dateaza cam din aceeasi perioada cu dezvoltarea motorului cu ardere interna!

Baterii auto Varta

La inceput, Varta a fost creata special pentru a desemna o marca de acumulatoare portabile, baterii varta de mici dimensiuni, folosite pentru acele motoare cu combustie interna. Folosirea acestor baterii auto varta a dus la eliminarea sistemului auto de pornire pe baza de manivela! Un alt merit major l-a constituit conceperea primei baterii auto pentru iluminarea la exterior a automobilelor, ceea ce a permis ca sofatul pe timp de noapte sa se faca in conditii infinit mai bune.

Lista meritelor acestui brand este mult mai lunga. Pentru moment insa este suficient sa specificam ca nu ar fi ramas pe piata atat de mult daca nu ar fi oferit produse de cea mai buna calitate. O baterie auto varta are un raport calitate pret excelent. Astfel, in prezent, consumatorii sunt de acord ca aceste baterii sunt printre cele mai performante, oferite in pachetele cele mai diversificate, la preturi extrem de mici in ceea ce priveste raportul calitate pret si cu o durata de viata de invidiat: intre 4 si 6 ani! Daca vrei sa stii mai multe despre cum trebuie redresata bateria, poti gasi o multime de informatii pe internet.

Una dintre cele mai clare dovezi de profesionalism in cazul unei companii specializate in productia de baterii auto si acumulatori o constituie si grija si responsabilitatea fata de mediu. Iata, deci, un alt raspuns la intrebarea de ce sa alegem bateriile auto Varta: concernul Varta colaboreaza cu Johnson Controls, companie specializata in initiativele si practicile cu un puternic impact pozitiv in protectia mediului inconjurator iar cand vine vorba de baterii varta, acestea pot fi achizitionate la cele mai bune preturi. Poti achizitiona o baterie auto varta de la autohut.ro.

Rezumand, acumulatorii Varta ofera calitate, durabilitate, preturi accesibile si suport pentru reciclarea in bune conditii a bateriilor auto uzate. Ce ne-am putea dori mai mult?

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS