Monster ClarityHD Micro Bluetooth Speaker Black Review

Monster ClarityHD Micro Bluetooth Speaker Black Review

Monster Clarity HD Micro Bluetooth constituie un instrument multifunctional ideal pentru redare de melodii, clipuri video, conferinte telefonice si multe altele. Usor, portabil si versatil, acest difuzor suporta multiple modificari pentru o personalizare in functie de preferintele utilizatorului si confera o mare libertate de miscare, prin functiile de comanda respectiv control vocal.

Boxa Monster

Gandesti, rostesti si… se intampla! Functia de comanda vocala

Monster Clarity HD Micro Bluetooth va pune la dispozitie o serie de functii cheie pentru comanda si control vocal. Astfel aveti posibilitatea de a jongla intre functia de player muzical si cea de handsfree, dupa cum aveti nevoie. La fel de bine veti putea sa initiati cuplarea smartphone-ului la acest dispozitiv, tot prin voce, astfel incat sa preluati apelurile si sa verificati diferite functii ale acestuia, precum nivelul de incarcare a bateriei.

Difuzor Monster

Personalitate la patrat cu un difuzor portabil care iti reflecta preferintele

Flexibilitatea acestui produs se traduce si in materie de design, capitol la care puteti interveni dupa bunul plac, inlocuind grilajul frontal si cel din spate cu altele, achizitionate separat. Jonglati cu stilurile si culorile, astfel incat difuzorul portabil sa va reprezinte in detaliu. In plus, puteti opta si pentru una dintre numeroasele versiuni de voce pe care producatorul vi le pune la dispozitie in materie de comenzi vocale, disponibile pe website-ul oficial Monster.

Difuzor Monster

Solutia ideala pentru orice locatie – un Micro portabil cu atasament magnetic

Monster ClarityHD Micro Bluetooth Speaker se ataseaza magnetic de suprafetele metalice. Mic, usor si compact, poate fi luat oriunde, de la calatorii de afaceri la cele mai relaxante sejururi. Tehnologia wireless si microfonul incorporat, de cea mai buna calitate, impreuna cu functionalitatile apt-X respectiv AAC, va vor oferi experiente de neuitat, facand din acest speaker cel mai important gadget al dumneavoastra.

Difuzor Monster

Pentru confort sporit, functii extra

Tocmai pentru a-l putea lua cu dumneavoastra oriunde mergeti, acest Micro Speaker este special conceput pentru a putea fi incarcat la orice sursa de curent. Bateria Li-Ion confera autonomie sporita, iar incarcatorul cu adaptor va va fi intotdeauna la indemana. Conectarea cu player-ul muzical sau cu smartphone-ul se face printr-un jack clasic de 3.5 mm, iar cureaua de prindere dedicata il face foarte usor de transportat.

Difuzor Monster

  • suporta multiple modificari pentru o personalizare in functie de preferintele utilizatorului
  • confera o mare libertate de miscareprin functiile de comanda respectiv control vocal
  • comanda vocala, control vocal
  • functie handsfree – cuplarea smartphone-ului la acest dispozitiv
  • preluare apeluri
  • verificare nivel baterie
  • poate fi incarcat la orice sursa de curent
  • High definition, difuzor wireless
  • Tehnologie BlueTooth® – AAC si apt-X®
  • Adaptor international AC power

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS