Difuzoarele Clarity HD Model nu au cautare foarte mare

Sistemul Monster Clarity HD Model One HD Powered Speakers-Bronze este proiectat proiectat cu meticulozitate pentru a exprima si maximiza calitatea muzicii digitale de astazi, punand accent pe articulare, inteligibilitate, precizie, dinamica si realistica sunetului de scena.

Difuzorul de inalta performanta, redefinit!

Sistemul ofera un sunet la care nu te astepti de la un astfel de difuzor. Mufa auxiliara de intrare mini-jack permite integrare cu orice smartphone, MP3 player sau calculator. Utilizeaza intrari RCS pentru orice componenta audio sau video. Difuzoarele pot fi utilizate de catre muzicieni fara a necesita stive de amplificatoare sau preamplificatoare. Clarity HD se instaleaza in doar cateva minute.

Clarity HD

Clarity HD este sistemul de inalta performanta ce il asteptai! Modul in care ascultam muzica s-a schimbat. Datorita player-elor portabile sau digitale, precum iPod-ul, nu mai avem nevoie de o camera special amenajata pentru ascultat muzica plina de echipamente audio de inalta calitate. Difuzoarele traditionale nu pot dezvalui in totalitate intervalul dinamic si calitatile spatiale prinse in formatul digital. Ascultatorul trebuie sa auda muzica la modul in care artistul intentioneaza sa se auda.

Clarity HD, numele vorbeste de la sine! Difuzoarele Clarity HD Model One sunt proiectate pentru a reda inalta rezolutie a fisierelor digitale, reproducand toate genurile de muzica cu o fidelitate uimitoare. Fie ca este vorba de o orchestra linistita, un vuiet rasunator sau o melodie rock, Clarity HD iti aduce sunetul la care te-ai astepta de la sisteme mult mai mari.

Exprima-ti personalitatea in sunete si culori! Clarity HD iti ofera o experienta audio la cel mai inalt nivel. Beneficiind de certificare “Made for iPod” si “MAde for iPhone”, difuzoarele Clarity HD reproduce orice sunet cu cea mai mare precizie.

Certificarile “Made for iPod” si “Made for iPhone” inseamna ca un accesoriu electronic a fost conceput special pentru conectarea la iPod, iPhone sau a fost certificat de dezvoltator sa indeplineasca standardele de performanta Apple.

  • Sistem audio de inalta calitate
  • Proiectat pentru redarea la cel mai inalt nivel a sunetului digital
  • Design bi-amp pentru reproducerea fara efort a oricarui sunet
  • Echilibrare gama medie, bas puternic
  • Include sisstemul de birou iPod® iPhone®
  • intrari RCA
  • 3.5 mm mini jack de intrare A/V gea

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS