Casti Monster® Diamond Tears Edge On-Ear Crystal review

Castile wireless Monster Diamond Tears Edge on-Ear Headphones Crystal vin in intampinarea pasionatilor de muzica si nu numai cu un design spectaculos si o claritate a sunetului uluitoare. Singurele fire care vor interveni intre dumneavoastra si castile preferate sunt cablul Apple ControlTalk respectiv cablul ControlTalk Universal, pentru preluarea apelurilor telefonice ale smartphone-ului.

Casti Monster Diamond Tears

Simte vibratia muzicii prin toti porii

Monster Diamond Tears Edge On-Ear Headphones Crystal reda sunetele cu calitatea impecabila a cristalului. Perfectiunea sunetului va va transpune pur si simplu intr-o alta lume, creand sentimentul ca va aflati chiar in studioul de inregistrare. Aceste casti high-definition va fac sa simtiti cu adevarat muzica si sa experimentati fiecare vibratie si fiecare bas la intensitate maxima.

Casti Monster Diamond Tears

Mixtul ideal intre frumusete, design si tehnologie

De cele mai multe ori, design-ul inovator nu face cea mai buna echipa cu tehnologia de ultima generatie. Diamond Tears by Monster reuseste totusi sa puna bazele unui mixt de frumusete, design si tehnologie cum rar se intalneste pe piata de specialitate. Pentru confectionarea acestui produs au fost folosite cele mai fine materiale, iar grija pentru detalii este dusa la perfectiune prin includerea, in pachetul final, a unor servetele antimicrobiene special concepute pentru pastrarea produsului in cele mai bune conditii.

Casti Monster Diamond Tears

Stil si confort inspirate de la adevarati profesionisti

Popularitatea Monster Diamond Tears Edge On-Ear Headphones Crystal este data nu doar de numele acestui gigant in materie de tehnologie audio, ci si de cel al unui artist pop desavarsit: JYP. Acesta si-a adus din plin contributia la realizarea design-ului si a tehnologiei asupra careia ne-am oprit aici. Suportul din spuma pentru urechi se muleaza perfect, ridicand o bariera izolatoare si sporind considerabil calitatea sunetului. Cu Diamond Tears zgomotul ramane afara si sunetul atinge echilibrul si perfectiunea muzicala in urechea dumneavoastra.

Casti Monster Diamond Tears

  • Castile Touch Diamond de la Monster te fac sa te simti ca intr-un studio.
  • Fixare On-Ear
  • Calitate inalta a sunetului
  • Poti folosi castile pentru apeluri cu ControlTalk Universal si Apple ControlTalk pentru preluarea apelurilor.
  • Conector in unghi drept (incat cablul sa nu se deterioreze la capat)
  • Carpa de curatat castile Aegis Microbe Shield

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS