Worms Ultimate Mayhem, un joc adorabil

Worms Ultimate Mayhem, un joc adorabil, haios si foarte iubit de catre jucatori. Acesta versiune a a fost lansata de Team17 Digital Ltd. in Septembrie 2011 pentru Xbox, PC si PSN reprezentand o versiune mai buna a publicatiei anterioare din 2004 – Mayhem.

Fata de restul versiunilor de pana acum sub urma carora s-a facut cunoscut Worms, jocul Ultimate Mayhem este 3D, cu un stil animat (cartoon style) foarte placut si cu o multitudine de aproximativ 40.
Jucatorii au controlul asupra unei echipe de rame si se joaca player vs computer, sau player vs player disponibil prin intermediul Internetului.

Cel mai interesant la acest joc este faptul ca iti pune la dispozitie un arsenal de arme, iar pe masura ce evoluezi ti se adauga arme mai puternice. Fiecare dintre acestea este diferita, una mai puternica ca cealalta, dar totodata si foarte comica.

 

worms ultimate mayhemIn fiecare runda jucatorul foloseste orice arma din inventar pentru a crea cat mai multa paguba celeilalte echipe.Fiecare arma are potentialul distrugerii nu doar a echipei adverse ci si a terenului hartii, astfel ca insula poate fi distrusa pe parcusul jocului, ceea ce creaza un risc mai mare de mortalitate in joc.
Ah da, am uitat sa mentionez faptul ca se joaca doar pe insule inconjurate de multa apa, care din setarile jocului se poate stabili ca sa creasca pe masura ce timpul se scurge.

 

Situatiile in care poti muri sunt urmatoarele:
– Cand intri in apa (te ineci instant)
– Cand iei damage mai mult decat ai, practic cand iti scade viata la zero
S-ar putea spune din acest punct de vedere ca vorbim de un joc strategic, fiindca este necesara si abilitatea de a preveni locurile periculoase in care poti muri.
Asadar, putem combina umorul cu actiunea si astfel obtinem WORMS ULTIMATE MAYHEM !

Download game:

Worms Ultimate Mayhem [Download]

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS