Windows 7 vs. Windows 8

A venit timpul sa discutam si despre comparatia intre Windows 7 si Windows 8. Dupa ce am auzit fel si fel de pareri, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne convingem singuri. Windows 7 este cel mai utilizat in momentul de fata si nu doar pentru ca majoritatea nu au incercat windows 8. Unii s-au aratat dezamagiti de windows 8 deoarece nu e este comoda utilizarea lui la fel de eficient ca windows 7.

Aici vreau sa ii contrazic deoarece windows 8 a venit cu un design nou mult mai fun in sensul ca inspira un aer mai jucaus. Performantele sale sunt mai bune deoarece consuma mai putine resurse RAM si CPU fiind totodata foarte rapid si eficient. Majoritatea nu s-au acomodat insa cu lipsa barei de start care este prezenta in majoritatea sistemelor de operare windows. Ce-a mai interesanta schimbare ramane insa posibilitatea de a personaliza meniul exact dupa placul nostru si design-ul mai “aerisit” ce ofera un spatiu de lucru mai placut.

Recomandam windows 8 cu drag in special persoanelor cu resurse putine deoarece face o adevarata economie de RAM. Atentie! Un consumator mare de resurse este contul online microsoft care actualizeaza mail-ul si multe altele direct in meniu. Sfatul nostru este sa-l dezactivati deoarece nu este prea folositor.

Windows 8 Release Preview

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS