Tendintele si preturile pentru incaltaminte si vestimentatie

Tendintele sunt foarte importante, mai ales cele care se mentin indiferent de moda. Majoritatea cautam incaltaminte outlet,  Poti gasi incaltaminte Office Shoes in Bucuresti in outlet Office Shoes, incaltaminte outlet la un pret foarte bun. Incaltamintea Office Shoes in general o poti gasi la un pret ridicat, insa intr-un outlet Office Shoes reducerile se tin lant.

Incaltaminte outlet

Asortarea pantofilor Office Shoes

Este foarte important si cum combini pantofii cu sosetele. In primul rand, in alegerea sosetelor, regula generala la incaltamintea barbateasca este sa fie in aceeasi nuanta sau mai inchise la culoare decat pantalonii alesi. De exemplu, la pantaloni albastri adaugam sosete bleumarin, la pantaloni gri alegem sosete carbune. In anii ’30, dungile erau o alternativa si oamenii purtau pantofii maro cu pantalonii si sosetele dungate.

Outlet Office shoes

INOVATOR: Cum sa combinati pantofii maro cu sosetele

Pantalonii punctiformi in bej si maro se potrivesc  foarte bine in ansamblu cu o pereche verde de sosete.

Alege sa achizitionezi incaltamintea dintr-un outlet Office Shoes si vei fi surprins de banii pe care ii vei economisi cumparand incaltaminte la preturi bune.

Spre exemplu si la camasi exista o anumita tendinta oarecum clasica, vei vedea citind randurile de mai jos.

Promovate si apreciate de David Beckham si James Marsden, camasile jumatate ascunse sunt o solutie ocazionala pentru dilema aranjatului, aratand mai simplu si mai subtil.

Elementele de baza ce tin de tinuta lui Beckham implica si camasa (adesea stratificata deasupra curelei) purtata profund descheiata; o parte a tivului este ascuns in spatele curelei, ca din intamplare. Aspectul deriva dintr-un reper comun care lucreaza bine la stratificarea ocazionala. Este perfect ca blugilor vintage (de tip vechi) spalati sa nu le apara cutele din fata; astfel, lasand camasa deasupra, se evita partea de sus a blugilor care nu se potriveste in tinuta lui Beckham pe motor.

Mardsen are o abordare mult mai subtila in moda ‘’jumatate ascunsa’’-numai partea din fata a camasii este bagata in pantaloni, in timp ce spatele camasii este lasat pe dinafara. Acest aspect este mai precar decat este cel al lui Beckham, deoarece poate schimba aspectul in caz de o greseala a acestuia. Asigurati-va cu privire la lungimea camasii (nu mai mult de 3 cm peste curea) si pastrati acest aspect la camasi imprimate astfel: cele indoite la maneci din stofa scotiana imprimate in carouri, care v-ar putea face sa aratati precum un cowboy daca este complet ascunsa sub blugi.

Spre deosebire de o jumatate de parte ascunsa ca Beckham, tinuta lui Marsden ar trebui incercata doar cu pantaloni largi si o camasa lasata usor neglijent la spate.

 

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS