Tableta Surface cu Windows 8

Tableta Microsoft Surface RT este cel mai nou gadget de la Microsoft, un rival puternic pentru Ipad si Galaxy Tab. Lucrurile interesante la acest nou gadget sunt performantele de invidiat ale procesorului Quad-core 1.3 GHz Cortex-A9, cover-ul magnetic cu tastatura, foarte elegant si faptul ca ruleaza Windows 8, fiind asemanatoare cu un sistem desktop avand posibilitatea de a folosi programe si jocuri pentru pc. Design-ul tabletei inspira un aer de rezistenta si eleganta totodata. Aceasta foloseste un displayTFT capacitive touchscreen cu 16 milioane de culori, are dimensiunile de 10.6 inch (1366 x 768 pixels) fiind cu 1 inch mai mare decat iPad iar greutatea de 680 grame. Memoria sa este de 32 gb sau 64 gb dupa preferintele clientului, iar ram-ul foarte generos de 2 GB care nu va ofera posibilitatea de a avea lag.

Tableta Surface este ideala pentru business, pentru cine se respecta si este conectat tot timpul la afacerea lui. Se stie ca tabletele nu au o camera foto-video buna, dar cei de la Microsoft sunt atenti la detalii si au incorporat 2 camere (fata-spate) de 1.2 Mpx ce filmeaza HD (720p cu 38fps) ceea ce inseamna o performanta foarte buna adusa unei tablete. Si inca o veste buna pentru pasionatii de gadget-uri este bateria ce rezista pana la 8 ore talk time si 360 ore in stand by.

Daca ar trebui sa alegem intre iPad si tableta Surface, noi recomandam Surface deoarece este genul de gadget cu all inclusive iar iPad din respect fata de Apple care a revolutionat tehnologia.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS