Service iPhone 5

Service iPhone 5 (Reparatii iPhone 5) – Cele mai recente controverse

 

Toata lumea a auzit de noul iPhone 5 lansat in luna septembrie a anului trecut. Insa pe cat de asteptat a fost acest produs Apple, pe atat de controversat a devenit, in contextul in care primii cumparatori au inceput sa raporteze diferite probleme de functionare sau bug-uri de programare.

 

Unele dintre aceste semnale ar putea fi trecute cu vederea, dar altele sunt suficient de grave incat sa conduca la inlocuirea telefonului de catre comerciantii autorizati. Poate ca ati facut deja pasul catre aceasta achizitie sau preferati sa mai asteptati pentru a vedea cum va rezolva Apple aceste probleme. Pentru toti cei interesati insa, iata ce v-ar putea determina sa apelati la un service iPhone 5 odata ce introduceti aceasta bijuterie in propriul buzunar.

iPhone 5 Reparatii

Putem spune, de la bun inceput, ca modelul prezinta anumite vulnerabilitati atat in plan hardware, cat si software.  Cel de-al sase-lea produs din seria iPhone, echipat cu iOS 6, se caracterizeaza, printre altele, de renuntarea la serviciul Google Maps, care a fost inlocuit de sistemul de navigatie Apple pentru iPhone-uri si iPad-uri. Prin urmare, cele mai multe nemultumiri in ceea ce priveste softul telefonului au fost raportate in aceasta directie.

 

Am fi indulgenti daca am clasifica aceasta schimbare drept neinspirata – a localiza un oras in mijlocul oceanului nu este doar o mica greseala. Erorile geografice sunt dintre cele mai flagrante. Din fericire, aveti posibilitatea sa faceti trecerea la Google Maps. Prin urmare, puteti merge la un centru de reparatii iPhone 5 si sa solicitati aceasta schimbare – pentru a fi siguri ca nu veti intampina alte probleme daca faceti schimbarea pe cont propriu.

 

Trecand la problemele hardware, care sunt mult mai numeroase si mai serioase, putem spune ca cel mai adesea sunt afectate carcasa si display-ul, indiferent ca este vorba despre LCD sau despre ecran. De fapt, la fel ca in cazul modelelor iPhone 4S si iPhone 4, ecranul si LCD-ul sunt lipite, ceea ce inseamna ca oricare dintre ele s-ar defecta, veti fi nevoiti sa le schimbati pe amandoua. Dar iPhone 5 este destul de sensibil in general, putand fi zgariat chiar si la atingerea de un inel sau de niste chei. Prin urmare, a doua cea mai frecventa problema raportata la un service specializat il constituie dezafectarea carcasei – pentru care, in cazul in care prezinta doar zgarieturi, curatarea stratului exterior pentru a-i da, in intregime, nuanta argintie a aluminiului de la baza, este singura solutie.

 

Alte „mici” interventii frecvente impun reparatii ale placii de baza a iPhone-ului, inlocuirea butonului home, a foliei de incarcare si chiar a bateriei, despre care se stie ca rezista foarte putin.

 

S-ar putea sa observati, la unele modele, si tendinta de a adauga o mica nuanta de violet pe pozele pe care le faceti. Daca fata de aceasta reclamatie cei de la Apple au reactionat prin noi acuzatii de tipul – nu stiti sa faceti poze cu aparatul -, un alt simptom, tot luminos, i-a determinat sa inlocuiasca, fara discutii, telefoanele in cauza. Este vorba despre un mic semnal luminos, de culoare verde, care strabate pentru scurt timp linia cea mai de jos a display-ului si despre care nu se stie inca mare lucru.

 

Nu in ultimul rand, va puteti adresa unui service iPhone 5 daca telefonul dumneavoastra:

  • Isi pastreaza luminozitatea display-ului pe toata durata convorbirii – semn ca senzorul de proximitate este defect
  • Primiti mesaje de tipul – Introduceti cartela SIM – chiar si atunci cand aceasta este in telefon
  • Microfonul sau difuzorul par sa nu functioneze asa cum trebuie
  • Telefonul se blocheaza des, nu mai incarca sistemul de operare, nu puteti vizualiza aplicatiile pe care le descarcati
  • Aveti semnal wireless foarte slab

Share This Post

Recent Articles

.
© 2018 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS