Samsung prezinta oficial noile Galaxy S4 si Galaxy S4 mini Black Edition

Samsung Electronics Co. Lt. a prezentat oficial versiunile Black Edition ale modelelor extrem de populare pana acum, Galaxy S4 respectiv Galaxy S4 mini. Aceste doua noi editii sunt cele mai recente realizari ale companiei coreene, in efortul de a-si respecta promisiunile si a livra tehnologii inovatoare, cu design-uri premium, care sa ofere cat mai multe optiuni clientilor fideli si nu numai.

Noile Galaxy S4 si Galaxy S4 mini Black Edition sunt imbracate intr-un material evident negru, imitatie de piele, atat pe carcasa spate, cat si pe rama. Acest design distinct si rafinat le va oferi adeptilor Samsung o experienta Galaxy de neuitat.

S4 mini Black Edition

Pentru ca design-ul este esential, terminalele vin la pachet cu o suita de 8 wallpaper-e dedicate, atat pentru ecranul de home cat si pentru afisajul de blocare a display-ului, plus cateva tonuri de apel noi.

Fiecare dintre ele se vinde intr-un ambalaj extrem de elegant, tot negru, impreuna cu cateva accesorii care se inscriu noului tipar Black Edition – cablu de date, casti si incarcator.

Ideea interesului pentru o noua abordare in materie de design a fost intarita chiar de catre Younghee Lee, Vice Presedinte Executiv al Diviziei IT & Mobile Samsung Electronics, pe care il vom cita si noi in continuare – „aceste modele sofisticate si extrem de atractive vizual demonstreaza dedicarea Samsung de a oferi utilizatorilor o cu totul alta experienta si posibilitatea de a-si exprima stilul personal prin dispozitivele mobile pe care aleg sa le utilizeze”.

S4 mini Black Edition

Galaxy S4 a fost special conceput pentru a da un nou sens momentelor speciale din viata utilizatorilor de astfel de tehnologie. Este dotat cu o configuratie hardware superioara, un display Full HD Super AMOLED cu diagonala de 5 inchi si o rezolutie de 441 ppi. Camera dorsala de 13 MP in combinatie cu o camera frontala permite fotografiere simultana, o funtie extrem de populara.

La capitolul software trebuie sa mentionam aplicatiile Air View si Air Gesture, pentru o navigare extrem de usoara si de placuta, dar si mult discutatul S Health, aplicatia care iti monitorizeaza conditia fizica si functiile vitale.

De cealalta parte, Galaxy S4 mini are un display HD Super AMOLED cu diagonala de 4.3 inchi, cantareste doar 107 g si are un design extrem de compact, fiind usor de transportat si de folosit.

Procesorul de 1.7 GHz dual core este fasnet, permitandu-si sa indeplinesti o serie de task-uri concomitent, in conditii foarte bune. Nu exageram daca spunem ca preia foarte multe din functionalitatile predecesorului sau, pe care le inglobeaza intr-un design mai comprimat si mai practic. Pentru mai multe detalii, poti vedea prezentarea lui Galaxy S4 mini Black Edition sau prezentarea pentru S4 Black Edition de pe Cellgsm.ro.

Te-ar tenta unul din noile Galaxy S4 si Galaxy S4 mini Black Edition?

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS