Samsung Galaxy S2 pe GSMRoShop.Ro

WWW.gsmshopro.roGSMRoShop.Ro este un nou magazin online GSM ce a intrat de curând pe piață cu un site ce vinde telefoane mobile, smartphone-uri și accesorii. Modul de utilizare este foarte simpla datorită design-ului placut si al informațiilor concrete pe care le pot întelege și persoanele care sunt *începători* în domeniul comenzilor online. Fiind un magazin online nou, GSMRoShop vrea să ne atragă cu promoții și concursuri cum ar fi:

  • reduceri de până la 28%
  • cadou un card MicroSD pentru telefoanele cu slot MicroSD la orice comandă
  • transport gratuit pentru primii 100 de clienți sau pentru comenzile în valoare de peste 299 RON
  • reduceri pentru clienții fideli, etc.

Vă voi prezenta unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale momentului, și anume Samsung i9100 Galaxy S2. De ce este un smartphone atât de uimitor? Simplu! Samsung Galaxy S2 ascunde o tehnologie extraordinară sub înfațișarea unui telefon foarte subțire.De ce să comanzi de pe GSMRoShop ? Acesta este un atu pentru magazinele online, deoarece prețurile sunt mai mici decât în magazine! De ce? Pentru că un magazin online nu necesită un număr mare de angajați, un spatiu de închiriat, si costuri mari pentru promovare.

Procesorul Dual-Core 1.2 GHz Cortex-A9 uimește prin viteza de procesare a paginilor web, jocurilor, filmelor, etc. Acest procesor nu vă va oferi posibilitatea de a avea lag. Viteza de download prin wirless este de 21 Mbps, ideală pentru vizionarea de filme online.

Display-ul Super Amoled Plus de 4.3 INCH (diagonala de 11 cm) cu 16 milioane de culori, oferă o experiență deosebită în vizionarea filmelor Full HD de 1080p și a jocurilor cu grafică ce se ridică la nivelul lui Galaxy S2. Protecția îmotriva zgârieturilor este una dintre cele mai bune Corning Gorilla Glass, dar atenție, nu este foarte rezistent la șocuri.

Camera foto și video vă pot înlocui cu siguranță aparatul de fotografiat. Samsung Galaxy S2 are o camera foto-video de 8 Mp ce filmează Full HD de 1080p. Comandă acum de pe GSMShopRo, Samsung Galaxy S2 16GB și beneficiezi de transport gratuit, reducere 2% și un card MicroSD de 4GB gratuit.

Share This Post

Related Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS