Samsung cu ecran curbat

Data de 10 octombrie 2013 a marcat lansarea oficiala a primului smartphone cu display curbat marca Samsung. Noul Galaxy Round – caci acesta este numele dispozitivului – este insa disponibil doar in Coreea.

Pentru inceput, producatorii vor sa il ofere in varianta Luxury Brown, urmand ca, treptat, sa il scoata si in alte culori. Pretul estimat este de 1013 dolari.
Samsung cu ecran curbat
Probabil ca unul din cele mai interesante functionalitati este aceea de „roll effect”. Datorita structurii curbate a dispozitivului, Galaxy Round nu atinge suprafata pe care este asezat decat cu partea din mijloc, marginile sale fiind usor ridicate. Insa atunci cand apesi usor cu degetul pe una dintre ele, smartphone-ul se „ruleaza” practic pe suprafata de contact, afisand in acelasi timp pe display ora, nivelul bateriei, mesajele sau apelurile ratate etc.

Acest model de Samsung cu ecran curbat are un display Super AMOLED de 5.7 inci, ce sustine o rezolutie de 1.080 x 1.920. Procesorul este un quad-core de 2.3 GHz, ce beneficiaza de 3 GB de RAM si care poate gestiona conexiuni LTE A. In plus, mentionam camera dorsala de 13 MP, sistemul de operare pre-instalat Android 4.3 si acumulatorul de 2.800 mAh.

Revenind la ecranul curbat, care reprezinta, de fapt, elementul fascinant al acestui terminal, display-ul OLED pare sa fie lipit de un strat exterior de sticla mata. Astfel, a iesit din peisaj vechea sticla lucioasa cu care ne-am obisnuit. Iar curbura se caracterizeaza printr-un plus de 2.66 mm inaltime a marginilor fata de centrul telefonului.

Aparent un element de design si o strategie de marketing, aceasta modificare filtreaza insa in mod surprinzator cantitatea de lumina care se reflecta pe display, oferind o experienta vizuala considerabil imbunatatita.

Ti se pare ca acest Samsung cu ecran curbat este intr-adevar revolutionar? Asteapta sa vezi viitorul Galaxy Tab Round, prima tableta cu ecran curbat si un display de 8.4 inci pe care cei de la Samsung se pregatesc sa o scoata pe piata!

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS