Promovarea afacerii tale video TV sau online?

Promovarea unei afaceri este esentiala. Fie ca se realizeaza offline, prin reclame TV, rollup banner sau pliante, promovarea trebuie sa fie eficienta. Un roll up spre exemplu, trebuie sa fie realizat conform anumitor standarde, tocmai din acest motiv a aparut conceptul de roll up design.  Headprint comercializeaza multe modele de roll up, sisteme expozitionale portabile rollup si diferite variante de rollup banner. Importanta conceptului de roll up design este maxima.

Banner roll up

Promovarea de site-uri online a evoluat foarte mult in ultimul timp si continua sa evolueze in mod constant. Se cauta strategii de promovare website cat mai eficiente mai ales pe termen scurt, recurgandu-se la tot felul de artificii. Este firesc sa se intample asta avand in vedere competitia indarjita din domeniul promovarii de website-uri. Uneori, o idee stralucita de moment te poate face cel mai bun, pe cand o munca asidua indelungata se poate dovedi ineficienta in promovarea site-ului afacerii tale.

In ultimul timp, cei care lucreaza in domeniul promovarii de site-uri online au inteles importanta imaginilor in reclame, caci o imagine face cat o mie de cuvinte. Dar daca o imagine face cat o mie de cuvinte, cat face o animatie sau un videoclip?

Asadar, multi au inteles efectul extraordinar pe care il au imaginile in miscare sau videoclipurile asupra promovarii website-urilor online. In acest domeniu, important este sa stii cum sa susciti interesul si sa atragi privirile utilizatorilor de Internet, bombardati cu o multime de informatii. Reclamele de tip video s-au dovedit a fi o tehnica extrem de eficienta in promovarea website-urilor pentru ca reuseste sa atraga mult mai multe priviri decat o reclama de tip text. Este mai usor pentru utilizator sa priveasca ceva, decat sa petreaca cateva secunde citind cateva randuri, tinand cont ca traim in era vitezei informatiei.

Conform unui studiu efectuat de Google si AOL, extrem de relevant pentru aceasta tehnica de promovare de website, 75% dintre cei chestionati au marturisit ca au raspuns mult mai prompt reclamelor video decat celor text.

Pe de alta parte, un alt sudiu a scos la iveala aceeasi opinie pozitiva a utilizatorilor fata de promovarea de website prin intermediul reclamelor video, declarand ca gasesc mult mai atractive reclamele video online decat cele televizate.

Share This Post

Recent Articles

.
© 2019 FPT.RO. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS